www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

shado564

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Alba-Iulia

Other Information

  • Gear
    Chitara

shado564's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 1150 Localitate: Alba Iulia Contact: 0786 536 456 Link producator: https://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/big-baby-taylor Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde această minunăţieee de chitară :'( Arată de 9/10 şi sună ca un înger căruia îi place mult să fie gâdilit. Review : Trimit şi în ţară . Dar preferabil predare în Alba Iulia.
  2. Pret: 100 RON Localitate: Alba Iulia Contact: 0756.230.473 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând combo chitară Harley Benton M-20 , intrare jack , ieşire pt căşti , canal clean care e aproape ok, şi overdrive care sună destul de punkish / 70-80's rock . Nu are nicio problemă . Preţul e 100 de lei , predare personală în Alba Iulia, sau se trimite prin curier. PS : E amp-ul de aici : http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/harley_benton/m-20
  3. http://forums.rgc.ro/topic/72335-bc-rich-mockingbird-special-edition/page__fromsearch__1 Te intereseaza?
  4. Am cumparat un Mockingbird de la Riff Hudson , a ajuns bine la mine si sunt multumit de ea.
  5. Oricum ... o sa revin cu altceva peste cateva zile ... o sa urmez sfaturile voastre :* .
  6. De Les Paul nu ma lasa banii . Solo asta mi-a placut mult, ptr el am inceput sa cant la chitara . O sa incerc varianta cu metronomul . Multumesc mult . Tonul ... pai tonul ... as putea da vina pe amp-ul de proasta calitate , si apoi pe telefonul cu care am filmat .
  7. http://www.youtube.com/watch?v=uPTjQoaMtTA Cant de 2 luni, am venit aici ca sa cer sfaturi . Asa ca , ce imi recomandati sa sune mai bine ?
  8. Revin maine cu poze ... cel mai probabil e si curbat...
  9. Nu asta vroiam sa aud Stiu ca am gresit . Vreau sa stiu cat costa reparatia ... sau daca se mai poate repara.
  10. Am o clasica hora , pe care am pus corzi de metal , si am lasat-o in coltul camerei pt ca am fost plecat, destul de mult. Cand am venit grifful era deja FOARTE indoit , iar la baza se vede ca si cum a iesit ~0.5 cm din cutie , o sa revin cu poze . M-am uitat dupa truss rod , nu are nici sus nici jos . Acum intrebarea e ... se mai poate repara? daca da , cat costa aproximativ ? Intreb aici pt ca nu am gasit pe nimeni la mine in oras s-o repare.
  11. Parca parca seamana cu ce mi-ai dat tu ramurel , multumesc . insa nu e foarte satisfacator
  12. Am o chitara ieftina , un C.Giant , nicidecum un LP . Nu-s foarte pretentios sa sune exact ca acolo, dar sa fie aproape . Este vorba de amplitube 3 de la IK Multimedia . Multumesc , o sa incerc cum ati spus voi . L.E - Nu gasesc ce mi-ati dat voi acolo in programul meu
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.