www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gavrochenie

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Dios-Symphonic Pop Rock Orchestra, Aria Blue Official, Ten Years Gone, Music Sounds Better
  • Gear
    Tama Silvestar Mirage: 8,10,12,14,16 + 14 snare + 22 bass drum.
    Tama speed Cobra double Bass Pedal

Recent Profile Visitors

2512 profile views

gavrochenie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vand midi controller, axiom, varianta cu 4 octave, impecabila, are inca tipla pe ecran, fara urme de folosinta, tinuta doar in casa. A fost achizitionata de pe Thomann. Ofer cadou, in acest pret, o husa pentru transport, foarte solida, noua.
  2. Revin la vanzare, folosite o singura data ( probate ), 300 lei toate.
  3. Ofer 50 lei pe ele si achit transportul, bineinteles. Nu-mi sta in fire sa cumpar asa ceva sh, ma refer la consumabile, prefer intotdeauna noi dar eu am speed cobra si eram curios cum se simt si alte beatere, daca afecteaza balansul si sound-ul. Da-mi de stire daca totul e ok. Ms!
  4. Mii de scuze, am fost plecat in strainatate si n am mai intrat pe site de ohoo...
  5. Pret: 390 Localitate: Iasi Contact: 0740371149 Link producator: http://www.aquariandrumheads.com/products/acoustic-heads/tom-tom-heads/performance-ii-series/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand fete de toba Aquarian Performance II Clear, avand dimensiunile 12,13,16 precum si fetele de rezonanta aferente, Aquarian Clasic Clear. Fetele sunt noi, au fost probate in sala de repetitie o singura data. Se vand, intrucat tobele pe care au fost montate, s-au vandut. ( doar shell-urile, fara fete si hardware, asa cum am convenit cu cel care le-a cumparat ). Fetele arata impecabil si suna ff bine. Pretul de achizitie la Thomann a fost de 100 euro, la care se adauga cei 20 euro pt transport.( aprox 540 lei ). Se vand cu 390 lei la care se adauga transportul prin curier 16-18 lei. Fete de 12: https://www.thomann.de/ro/aquarian_12_classic_clear.htm https://www.thomann.de/ro/aquarian_12_performance_ii_clear.htm Fete de 13: https://www.thomann.de/ro/aquarian_13_classic_clear.htm https://www.thomann.de/ro/aquarian_13_performance_ii_clear.htm Fete de 16: https://www.thomann.de/ro/aquarian_16_classic_clear.htm https://www.thomann.de/ro/aquarian_16_performance_2_clear.htm
  6. Pret: 200 lei Localitate: Iasi Contact: 0740 371 149 Link producator: http://www.mcmusic.ro/accesorii/accesorii-instrumente/tobe-percutie-ro-2/pro-mark-bass-drum-practice-pad Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare si functionalitate 10/10. Achizitionat de la Mc Music. 180 lei, este ideal pt studiul in apartament sau alte locuri unde zgomotele puternice ar putea deveni problematice.
  7. Cu tot respectul, a fost achizitionat de la thoman cu 130 lei . Daca imi oferi 100 lei + transport e ok altfel.... Il pot trimite prin posta este mult mai ieftin asa.
  8. Pret: 110 lei Localitate: Iasi Contact: 0740 371 149 Link producator: https://www.thomann.de/ro/puresound_s1430_super_30_teppich_1430.htm Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cordarul este nou, nu a fost montat pe toba mica niciodata.
  9. Practice pad Pro Mark, achizitionat de la Mc Music, modelul care are in interior bilute din plastic, care imita, atunci cand este lovit, sunetul unei tobe mici cu cordar. L-am primit cadou si l-am folosit de 2-3 ori, starea acestuia estetic si functional fiind 10/10.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.