www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paul655

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by paul655

 1. Vand placa de sunet Apollo Twin MKii Duo in stare impecabila, cumparata anul trecut de la AudioSys la pretul de 3900 lei. Am cutia si toate accesoriile cu care vine din fabrica + factura si certificatul de garantie. Transportul este suportat de cumparator. Multumesc!
 2. Salut! Vand clapa midi Novation Impulse 25 in stare foarte buna, ca in magazin. Am cutia si toate accesoriile. Ofer si un cablu usb. Pret: 500 lei + taxe de transport Multumesc!
 3. Salut! Vand chitara Ibanez UV777PBK din 2001 cu Lo Pro edge si doze DiMarzio Titans (bridge + neck). Chitara se prezinta in conditii bune, are cateva urme de lovituri usoare. Vine cu case J. Custom. Pretul nu este negociabil.
 4. Cumpar Fractal AX8 in stare buna, cu toate accesoriile si cutia incluse. Astept oferte!
 5. Vand Kemper Profiler Rack fara putere in stare foarte buna incarcat cu o gramada de profiluri Mbritt, Tonecrate, Sinmix, Tonehammer etc. Am cutia, manualul si garantia + toate accesoriile cu care vine din fabrica. Ofer si un rack 3u.
 6. Salut! Sunt in cautare de cabinet 2x12 in stare buna, closed back cu V30 ; V30/G12H Creamback sau 2xG12H Creamback. Ma intereseaza cele de la Mesa, Zilla, Engl sau Orange. Astept oferte. Multumesc!
 7. Vand Placa de Sunet Roland Cakewalk V-Studio 100 Placa este in stare foarte buna si vine cu toate accesoriile (alimentator, manual de utilizare). Am si cutia originala. Este o scula excelenta si poate fi folosita atat cu un DAW (are si suprafata de control) cat si standalone (card SD). Chiar daca nu se mai fabrica, driverele sunt compatibile cu Windows 10 sau ultimul macOS High Sierra (10.13) si functioneaza perfect. O vand pentru ca am nevoie de o placa mai mica si portabila. Mai multe detalii despre placa gasiti in link ul de mai jos: https://www.roland.com/global/products/v-studio_100/
 8. Vand Ibanez Universe UV777PBK model fabricat in 2001 cu neck ul dintr-o singura bucata de maple. Chitara este in perfecta stare de functionare cu cateva defecte estetice. Am upgradat dozele (bridge/neck) cu DiMarzio Titans. Chitara vine cu case j.custom si dozele vechi. Revin cu imagini. Pretul este usor negociabil.
 9. paul655

  vând [EXPIRAT] Ibanez UV777PBK (2001)

  Revin cu poze in detaliu.
 10. Salut! Se vinde un Kemper rack fara putere in stare foarte buna (prezinta mici urme in jurul gaurilor de prindere in rack) incarcat cu cu o droaie de packuri comerciale aka Mbritt, SinMix, ToneCrate, etc. Am cutia originala si toate accesoriile care vin cu el + un rack 3u. Accept schimburi doar cu axe fx 2 xl/xl+ cu diferenta din partea mea. Pretul nu este negociabil!
 11. Controllerul functioneaza perfect, dar dpdv estetic prezinta numeroase zgarieturi si ii lipsesc cateva suruburi de pe capacul din spate. Are instalat chip UnO v1.3 pentru a putea fi programat mai usor + stomp box mode (eu l-am folosit cu Axe Fx si Kemper fara probleme). Dau si cablu midi. Il vand pentru ca trec pe Kemper Remote. Pretul nu este negociabil (il dau la fix jumate din pretul unui fcb nou +chip). Transportul este suportat de cumparator.
 12. Accept schimburi cu pedale wahwah Dunlop Crybaby (preferabil cele cu semnatura aka petrucci, hammett, bonamassa, wylde)
 13. Salut! Cumpar Kemper varianta de rack in stare foarte buna/ca nou eventual sa aiba cutia si accesoriile originale. Multumesc!
 14. Salut! Vand procesor de chitara Fractal Axe Fx Standard alaturi de un Rack 4U SKB si foot controller Behringer FCB 1010 cu chip UNO. Axe-ul este in stare buna, prezinta mici zgarieturi la margini si o mica indoitura in partea dreapta sus, unde se prinde in rack. Functioneaza perfect. Aspect: 8.5/10 FCB-ul merge perfect, insa prezinta semne clare de uzura (zgarieturi). Am instalat pe el uno chip. Rackul este un SKB de 4 unitati in stare foarte buna. Link: http://sierracases.com/SKB-1SKB19-4U-Standard-19-Rack-Case.html Revin cu poze saptamana viitoare.
 15. Revine la vanzare. Axe Fx + Rack + Controller = 3800 lei Axe fx separat = 3200 lei Nu vand rack ul sau controller ul separat.
 16. paul655

  vând [EXPIRAT] Ibanez SR300B-WK

  Salut! Vand chitara bass Ibanez SR300B-WK in stare foarte buna cu husa inclusa in pret. Revin cu poze saptamana viitoare.
 17. paul655

  vând [EXPIRAT] Ibanez SR300B-WK

  Vandut! Se poate inchide. Multumesc RGC!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.