www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paul655

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About paul655

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Ibanez UV777PBK /Jackson Dk2m
  Kemper Profiler rack + Remote

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. paul655

  vând Ibanez UV777PBK (2001)

  Revin cu poze in detaliu.
 2. Vand Ibanez Universe UV777PBK model fabricat in 2001 cu neck ul dintr-o singura bucata de maple. Chitara este in perfecta stare de functionare cu cateva defecte estetice. Am upgradat dozele (bridge/neck) cu DiMarzio Titans. Chitara vine cu case j.custom si dozele vechi. Revin cu imagini. Pretul este usor negociabil.
 3. Salut! Se vinde un Kemper rack fara putere in stare foarte buna (prezinta mici urme in jurul gaurilor de prindere in rack) incarcat cu cu o droaie de packuri comerciale aka Mbritt, SinMix, ToneCrate, etc. Am cutia originala si toate accesoriile care vin cu el + un rack 3u. Accept schimburi doar cu axe fx 2 xl/xl+ cu diferenta din partea mea. Pretul nu este negociabil!
 4. Accept schimburi cu pedale wahwah Dunlop Crybaby (preferabil cele cu semnatura aka petrucci, hammett, bonamassa, wylde)
 5. Controllerul functioneaza perfect, dar dpdv estetic prezinta numeroase zgarieturi si ii lipsesc cateva suruburi de pe capacul din spate. Are instalat chip UnO v1.3 pentru a putea fi programat mai usor + stomp box mode (eu l-am folosit cu Axe Fx si Kemper fara probleme). Dau si cablu midi. Il vand pentru ca trec pe Kemper Remote. Pretul nu este negociabil (il dau la fix jumate din pretul unui fcb nou +chip). Transportul este suportat de cumparator.
 6. Vand Placa de Sunet Roland Cakewalk V-Studio 100 Placa este in stare foarte buna si vine cu toate accesoriile (alimentator, manual de utilizare). Am si cutia originala. Este o scula excelenta si poate fi folosita atat cu un DAW (are si suprafata de control) cat si standalone (card SD). Chiar daca nu se mai fabrica, driverele sunt compatibile cu Windows 10 sau ultimul macOS High Sierra (10.13) si functioneaza perfect. O vand pentru ca am nevoie de o placa mai mica si portabila. Mai multe detalii despre placa gasiti in link ul de mai jos: https://www.roland.com/global/products/v-studio_100/
 7. Salut! Cumpar Kemper varianta de rack in stare foarte buna/ca nou eventual sa aiba cutia si accesoriile originale. Multumesc!
 8. Revine la vanzare. Axe Fx + Rack + Controller = 3800 lei Axe fx separat = 3200 lei Nu vand rack ul sau controller ul separat.
 9. paul655

  vând [EXPIRAT] Ibanez SR300B-WK

  Vandut! Se poate inchide. Multumesc RGC!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.