www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paul655

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About paul655

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Guitars:
  Ibanez UV777PBK
  Music Man Luke III HH BFR
  Music Man JP7 BFR Koa
  Jackson Dk2m

  Gear/Amps:
  Kemper Profiler Rack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand placa de sunet Apollo Twin MKii Duo in stare impecabila, cumparata anul trecut de la AudioSys la pretul de 3900 lei. Am cutia si toate accesoriile cu care vine din fabrica + factura si certificatul de garantie. Transportul este suportat de cumparator. Multumesc!
 2. Salut! Vand clapa midi Novation Impulse 25 in stare foarte buna, ca in magazin. Am cutia si toate accesoriile. Ofer si un cablu usb. Pret: 500 lei + taxe de transport Multumesc!
 3. Salut! Vand chitara Ibanez UV777PBK din 2001 cu Lo Pro edge si doze DiMarzio Titans (bridge + neck). Chitara se prezinta in conditii bune, are cateva urme de lovituri usoare. Vine cu case J. Custom. Pretul nu este negociabil.
 4. Cumpar Fractal AX8 in stare buna, cu toate accesoriile si cutia incluse. Astept oferte!
 5. Vand Kemper Profiler Rack fara putere in stare foarte buna incarcat cu o gramada de profiluri Mbritt, Tonecrate, Sinmix, Tonehammer etc. Am cutia, manualul si garantia + toate accesoriile cu care vine din fabrica. Ofer si un rack 3u.
 6. Salut! Sunt in cautare de cabinet 2x12 in stare buna, closed back cu V30 ; V30/G12H Creamback sau 2xG12H Creamback. Ma intereseaza cele de la Mesa, Zilla, Engl sau Orange. Astept oferte. Multumesc!
 7. Vand Ibanez Universe UV777PBK model fabricat in 2001 cu neck ul dintr-o singura bucata de maple. Chitara este in perfecta stare de functionare cu cateva defecte estetice. Am upgradat dozele (bridge/neck) cu DiMarzio Titans. Chitara vine cu case j.custom si dozele vechi. Revin cu imagini. Pretul este usor negociabil.
 8. Salut! Se vinde un Kemper rack fara putere in stare foarte buna (prezinta mici urme in jurul gaurilor de prindere in rack) incarcat cu cu o droaie de packuri comerciale aka Mbritt, SinMix, ToneCrate, etc. Am cutia originala si toate accesoriile care vin cu el + un rack 3u. Accept schimburi doar cu axe fx 2 xl/xl+ cu diferenta din partea mea. Pretul nu este negociabil!
 9. Accept schimburi cu pedale wahwah Dunlop Crybaby (preferabil cele cu semnatura aka petrucci, hammett, bonamassa, wylde)
 10. Controllerul functioneaza perfect, dar dpdv estetic prezinta numeroase zgarieturi si ii lipsesc cateva suruburi de pe capacul din spate. Are instalat chip UnO v1.3 pentru a putea fi programat mai usor + stomp box mode (eu l-am folosit cu Axe Fx si Kemper fara probleme). Dau si cablu midi. Il vand pentru ca trec pe Kemper Remote. Pretul nu este negociabil (il dau la fix jumate din pretul unui fcb nou +chip). Transportul este suportat de cumparator.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.