www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pantherah

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Black Coffee (Blues/Rock)
  • Gear
    Bass LTD B-10/ 4 corzi

Recent Profile Visitors

2798 profile views

Pantherah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salutare, Sunt in cautare de tobosar si chitarist pentru un proiect Deathcore in Cluj. Eu sunt basist si backing vocals si am un vocalist (growl, scream, clean, tot ce trebe). Ca referinta sunt trupele Born of Osiris, Oceano, August Burns Red, I Shall Devour etc. Avem idei o gramada si loc de repetitii, o sala destul de buna pentru inceput. Pe Facebook sunt Serban Florea, astept doritori si idei
  2. Sal'tare, Dupa cum se vede in titlu, am nevoie de tobosar, chitarist/chitaristi si vocal principal. Cerinta e sa fim toti din Cluj (ma gandesc ca asa e cel mai convenient pentru toti). Vreau sa incep un proiect Deathcore in principal dar cu influente de la stilurile enumerate in titlu. Trupe si piese de referinta puteti gasi mai jos: Serban Florea sunt pe facebook, PM daca sunteti interesati. Astept si idei, propuneri, sugestii Am locatie pentru sala de repetitii, idei o gramada. Le astept pe ale voastre! Peace
  3. Sal'tare, avem deja tobosar si vocal. Spune-mi te rog ce instrument folosesti si te contactez daca avem nevoie Mersi
  4. Salutare, Incep un proiect nou, am doar un chitarist si basist (eu). Vrem sa abordam stilurile mentionate mai sus, ca sa aveti punct de referinta luati piesa din link-ul atasat. Cei care sunt interesati, astept raspunsuri sau idei. Sal'tare!
  5. Am nevoie de vocal, un proiect pentru groove, jazz, blues pe steroizi, asa mai rock-ish. Am chitarist si basist. Daca esti interesata, scrie-mi
  6. As fii interesat, doar ca si eu tot basist sunt
  7. Salutare! Eu sunt basist, cand mai multe genuri desi nu sunt foarte experimentat. Am ceva covers pe youtube, daca doresti sa vezi. Ar fii interesant sa facem ceva doar sa mai strangem oameni (macar tobosar)
  8. Este in stare perfecta, folosit un an si are corzi originale pe el! Nu am avut problem cu el. Daca il luati dau la el si husa si cablu, eu zic ca se merita xD Astept doritori!
  9. Chiar nimeni nu este dornic? ....am mare nevoie de membrii. Daca ne formam si cantam cum trebe putem canta in deschidere la PhenomenOn cand vin la Deva. Am vorbit cu ei.
  10. Pacat ca nu stai in apropiere de Deva pentru ca am o trupa si avem nevoie de vocalistoricum succes
  11. Cautam in special cantareti la bass , tobe sau vocal. Neam gandit sa formam trupa acum 1 luna si ne este foarte greu sa gasim membrii specificati mai inainte. Daca aveti instrumentul si doriti sa cantati cu noi in trupa va rog sa ma contactati la adresa pantherah_rock6@yahoo.com. Genul pe care vrem sal abordam este Metal rock, Heavy Metal sau Gothic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.