www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vladstefanescu

Active Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vladstefanescu

  1. Vand mixer Presonus StudioLive 16.4.2 in stare buna. L-am folosit aproximativ 5 ani de zile in sala de repetitii/studio si la cateva concerte (pana in 10). Cateva detalii tehnice despre mixer, pe scurt: 16 canale cu preamp (intrari XLR si Jack). Posibilitate insert pe fiecare canal. 2 procesoare de efecte (reverb, delay) Gate, compresor, limiter si EQ pe fiecare canal. 4 Subgrupe, 6 auxiliare. Poate fi folosit ca interfata audio cu 32-in/18-out via FireWire la o rezolutie de 24-bit/44.1 kHz sau 48 kHz. (asta a fost si use-case-ul meu mare parte din timp) Mai mute detalii pe pagina producatorului: https://www.presonus.com/products/StudioLive-16.4.2/features Mixerul vine insotit de urmatoarele accesorii: - Cablu alimentare - Cablu Firewire - Lampa - Prinderi de rack - Case de transport Thon (doar case-ul a costat 200 Euro) Accept si schimburi cu diverse echipamente cum ar fi: - Tobe (cinele, snare drums) - Clape/sintetizatoare - Procesoare de chitara (de genul Eleven Rack) - Microfoane Trimit si prin curier pe cheltuiala cumparatorului (in case). Prefer predare personala in Bucuresti, cu proba. La cerere pot oferi mostre de sunet, inregistrari facute cu mixerul. Mai multe detalii la telefon.
  2. Salut! Trupa de stoner/garage rock din Bucuresti cauta al doilea chitarist. Componenta actuala: voce, chitara, bass, tobe. Gen abordat (dupa cum se intuieste): stoner rock/garage rock cu diverse influente (blues, grunge). Proiectul este nou infiintat, avem sala de repetitii in zona Timpuri Noi, experienta din diverse alte proiecte si dorinta de a crea material nou. Momentan se lucreaza la cateva coveruri pentru a ne cunoaste muzical, repetam in medie de 2 ori pe saptamana. Ce ne dorim de la noul coleg: - Seriozitate si implicare - Sa detina instrument si aparatura proprie (chitara, amp, procesor/pedale) - Sa fie creativ si indraznet - Sa isi doresca constant sa se imbunatateasca individual si alaturi de grup Cover-urile la care lucram: Gary Clark Jr. - When My Train Pulls In (https://www.youtube.com/watch?v=2XITBuWNROk) Spacegoat - Silver Swamp (https://www.youtube.com/watch?v=fT6O3UmzRs0) Joe Bonamassa - Ballad of John Henry (https://www.youtube.com/watch?v=DRxawmG5MfM) Contact: Vlad - stefanescu.vlad@yahoo.com 0726.712.369 Andrei - lescae.andrei@gmail.com 0720.031.597
  3. Salut, "Caut baieti si fete pentru colaborari punctuale, fara angajamente pe termen lung." Desi poate fi interpretat ca un anunt de matrimoniale, va asigur ca nu este. Ma numesc Vlad, am 27 de ani si sunt muzician amator. Sunt pasionat in a studia domeniul muzical si investesc in asta aproape tot timpul meu liber. Ca instrumentist sunt tobosar, dar ma ocup si cu productia muzicala. In acest sens, colaborez cu diversi compozitori si instrumentisti, cu ajutorul carora vreau sa produc mai multe piese in diverse genuri muzicale (sunt deschis aproape la orice). (prin a produce ma refer la a inregistra, a mixa, pana la a livra un produs final) Dupa cum spune si titlul anuntului, sunt in cautare de voci, atat masculine, cat si feminine. Nu caut sa gasesc o singura persoana, ci doresc sa cunosc muzicieni de toate varstele care vor sa-si lase amprenta pe niste piese, "de dragul artei". Nu intentionez sa fac bani din asta, o fac de placere. Piesele rezultate vor ajunge pe net (gratuit), pe mai multe canale (youtube, soundcloud, facebook etc.). Colaborarile sunt punctuale si nu implica angajament pe termen lung. Pentru orice instrumentist cu care colaborez, fluxul este urmatorul: -Ii trimit varianta curenta a piesei in lucru (schitza, negativul sau pozitivul, dupa caz) -Ii spun cam ce as vrea de la el (la telefon, online sau face2face). Vocalii vor primi varianta cu voce a piesei (cantata de compozitor). -Stabilim de comun acord una sau mai multe zile in care vom inregistra. -Ne intalnim, inregistram (poate dura mai multe zile, in functie de rezultat) -(Optional) Ne intalnim la mixaj. Nu exclud nici posibilitatea de a lasa vocalii sa-si faca propriile versuri si linii de voce, dar acest lucru depinde de gradul de implicare al fiecaruia. Daca este cineva interesat de o astfel de colaborare, as vrea sa ne cunoastem. Va rog sa ma contactati pe email sau PM. stefanescu.vlad@yahoo.com Dealtfel, va rog ca atunci cand ma veti contacta, sa-mi spuneti cate ceva despre voi, pe unde ati cantat sau daca aveti ceva inregistrari, ca sa-mi pot da seama cam in ce gen muzical s-ar incadra vocea fiecaruia. Multumesc.
  4. Salut, Vand mixer digital Yamaha 03D. Il vand pentru ca mi-am luat alt mixer mai performant. L-am folosit in sala de repetitii pentru a capta, mixa si inregistra tobe (alaturi de trupa). (a nu se intelege ca mixerul are capabilitati de inregistrare de sine statator). Mixerul in since functioneaza ok, insa un fader da semne de imbatranire (dar functioneaza!). Pret fix 1500 Ron. Pretul nu scade sub niciun pretext. Acesta este pretul real al echipamentului pe care il vand. Accept si diverse schimburi, in special cu boxe/monitoare. As prefera sa nu trimit in tara. Mixerul poate fi probat in Bucuresti, zona Timpuri Noi. Telefon 0726712369 Multumesc.
  5. Pretul este prea mare. Ultima versiune de cubase costa 2400 Ron (http://www.thomann.de/ro/steinberg_cubase_7.htm) Daca mai este de actualitate anuntul si daca esti dispus sa-ti revizuiesti pretul, as fi interesat. Merci!
  6. Merci pentru apreciere! Mentionez ca viitorul basist va avea 100% mana libera in compunerea partilor de bass pentru piesele proprii existente, atata timp cat suna bine. Chiar ne dorim ca viitorul coleg sa se implice in procesul de compozitie, la fel de mult cum o face fiecare dintre noi. De asemenea nu vreau sa va speriati de seriozitatea anuntului. Garantez ca suntem oameni de caterinca, dar care stiu sa faca treaba simtindu-se bine impreuna.
  7. Salut, Despre noi: - Suntem o trupa serioasa, proaspat formata, cu obiective si cautam basist. - Ca genuri muzicale abordam o combinatie intre rock, pop, progresiv, funk, jazz. Dorim sa cantam atat piese proprii, cat si cover-uri, avand deja cateva piese compuse. Piesele abordate sunt (de obicei) in limba engleza. - Componenta trupei este: Voce masculina, chitara ritm, chitara lead, tobe, bass (in cautare). - Media de varsta: 26 ani - Avem sala proprie cu scule, avem posibilitatea inregistrarii repetitiilor la o calitate superioara (deci avem microfonate amp-urile, tobele etc.) - Programul trupei este de 2 repetitii pe saptamana (+1 in weekend) - Aproape toti membrii trupei sunt angajati in alte domenii, iar atitudinea fata de trupa este ca la un part-time job. - Principalul obiectiv al nostru este sa cantam de placere, sa ne simtim bine impreuna si sa distram publicul la concerte. Banul trebuie sa vina ca o consecinta a acestor lucruri si nu invers. Ce cautam: Cautam un muzician(sa fie pasionat de muzica, in primul rand), care sa stie sa cante la bass. Pentru a se integra cu succes in trupa, pesoana cautata trebuie sa: - Sa aiba simt ritmic - Sa fi ascultat si sa fie fan rock clasic (perioada anilor 60-90) (o mare parte din influente vin de acolo) - Sa aiba un minim de experienta la bass. Experienta in activitatea scenica ar fi un plus. - Sa aiba in dotare sculele necesare: instrument, amplificator (unul decent si nu doar un amp mic, de studiu), eventual efecte (ar fi un plus), DI (ar fi un plus, dar ar si demonstra pasiunea pentru muzica) - Sa fie compatibil cu media de varsta a trupei - Sa fie o persoana serioasa, de preferinta cu job sau cu o sursa de venit pentru a putea plati contributia la chiria salii de repetitii - Sa fie disponibil pentru repetitii 3-4 ore, seara dupa ora 19 si/sau in weekend. - Sa aiba o atitudine de invingator, sa fie perseverent si sa-i placa sa munceasca (in alte cuvinte, sa stie sa-si faca din munca o activitate placuta) Nu exista o auditie sau ceva formal. Daca decidem ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ne vom vedea direct la sala si vom canta impreuna, orice. Cei interesati ma pot contacta pe email: stefanescu.vlad[at]yahoo[dot]com. Va rog ca daca ma contactati, sa-mi spuneti, daca e cazul, care sunt criteriile de mai sus pe care nu le indepliniti. Pot trimite cateva piese proprii, inregistrate la sala, ca demo, la cerere. Multumesc si succes in toate! Vlad
  8. Salut, Multumesc pentru raspunsuri. @FiveseveN: ADC inseamna cumva Analog-Digital Convertor ? Nu stiu ce noise floor am si nici nu stiu cum sa masor asta. Nu am masurat cu intrarile in scurt, nu stiu cum sa fac asta Cazul practic care "ma deranjeaza" este urmatorul: Cu un microfon dinamic (am facut testul asta cu mai multe microfoane dinamice, de la mai multi producatori), cu faderul la 0 db, semnalul de intrare (masurat de "vu-metrul" din main-out) nu prea ajunge pe rosu... abia daca ajunge la portocaliu. Stiu ca nu e bine sa intre pe rosu, insa chiar daca as vrea, mi-e foarte greu sa obtin acest lucru. Practic, daca dau gain-ul la MAXIM, abia, abia se apropie semnalul de zona rosie. Daca repet testul folosind un microfon cu condensator, nu e nevoie decat de foarte putin gain ca sa ajung pe rosu, deci cu microfoane condenser sunt multumit de rezultate. Sa fie oare problema de la microfoane/cabluri ? (imi vine greu a crede) @baltazar181: Nu cred ca se rezolva / are legatura, dar o sa incerc totusi ca nu se poate intampla nimic rau Merci!
  9. Salut colegi, Sunt curios de urmatoarea chestie. Am un mixer digital (http://usa.yamaha.com/products/live_sound/mixers/digital-mixers/03d/). Credeti ca ma poate ajuta cineva sa-i fac upgrade la preamp-uri ? Ma intereseaza sa obtin un semnal mai puternic cu mai putin zgomot de fundal (per ansamblu, un sunet mai bun). Se poate face chestia asta ? Se pricepe cineva ? Cam care ar fi costul pt 16-17 canale ? Multumesc!
  10. Sa le folosesti cu placere Up! Au mai ramas: Stativ Premier Basix (http://www.senia.ro/...r-basix-20569-3) - 100 Ron Pedala simpla Tama HP30 (http://www.thomann.d...ussmaschine.htm) - 100 Ron Amandoua -180 Ron
  11. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726712369 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am de vanzare urmatoarele: China Paise PST3 18" (http://www.thomann.de/ro/paiste_pst3_18_china.htm) - 100 Ron Splash Meinl Clasics 10" (http://www.thomann.de/ro/meinl_c10s.htm) - 100 Ron Stativ Premier Basix (http://www.senia.ro/ss-100-stativ-premier-basix-20569-3) - 100 Ron Pedala simpla Tama HP30 (http://www.thomann.de/ro/tama_hp30_fussmaschine.htm) - 100 Ron Cinelele suna bine, splash-ul are cateva urme de imbatranire, dar nimic serios. Eu tocmai mi-am luat un set de cinele de efect, de aceea le vand pe cele vechi. Stativul de premier se prezinta foarte bine, il am de vreo 2 ani, dar a fost folosit numai in casa, pentru practice pad. (pad-ul din poza nu este inclus, bineinteles) Pedala simpla a venit la un set de tobe Tama, a fost cantata circa o luna de zile, apoi a fost inlocuita cu alta, serie superioara. Pedala nu are case sau bag si se vinde asa cum se vede in poza. Predare personala in Bucuresti, de preferat. Preturile nu sunt negociabile, dar ofer 10% reducere pentru achizitionarea mai multor produse. Multumesc!
  12. Misto instrument. Pentru banii astia, merita
  13. Up! Curaj! Avem rabdare si suntem deschisi la minte...
  14. Ma gandesc ca daca e cineva interesat, cere detalii, pe care prefer sa le dau pe mail. Oricum, uite 2 clipuri live: Numai bine!
  15. Lasa bafta Baga si tu un testimonial, zi ca a fost misto cat ai lucrat cu noi, ca avem potential, ca ti-a placut, ca n-ai plecat certandu-te cu noi... d-astea... sa vina lumea
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.