www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

johnnygt

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by johnnygt

  1. Daca te descurci din salariu nu te mai duce capul sa cinti in weekend ,dar daca lucrezi pt un salar de nimic ca si eu -eee atunci ce faci ?
  2. Un instrumentist bun care se descurca in mai multe stiluri pop ,rock etc de ce trebuie sa lucreze in alte domenii ?
  3. Cover band in Oradea -dupa parerea mea inca nu are viitor ,poate peste 10-20 ani.
  4. Bafta !Va fi greu de gasit colegi cu care sa te intelegi !-sper sa ai mai mult succes ca eu.
  5. Chitarist caut trupa de coveruri pt nunti si evenimente.Acompaniament sau solo in mai multe genuri de muzica[ rock.pop,funk,rock 'nd roll ].
  6. Va multumesc sfaturile!!!Sarbatori fericite!!
  7. Salutare!Am un ibanez rg370dxz si pozitiile 2,3 si 4 de la pickupuri am un noise destul de mare .Pickupul din mijloc este un infs3 oare el ii de vina sau procesorul -boss gt10-sau amp Marshall mg100dfx?Va rog ajutati ma !Daca trebuie sa schimb pickupul din mijloc dati mi ceva sfaturi ce sa fie dimarzio sau seymour duncan?va multumesc!
  8. Mersi pentru sfaturi .Procesorul il foflosesc direct in mixer nu folosesc amp [normal asa ar fi corect dar intr-o formatie de nuntasi unde avem 6 boxe +subwoofer] e obositor -fizic.
  9. Puteti sa-mi dati ceva pareri[sfaturi] in legatura cu tonuri de la proc gt10 .Mai ales la distortion .Va multumesc!
  10. Vind multieffect boss me 20 folosit ,vechime 2 ani dar este in stare perfecta de functionare.Pret:400 Lei.Va rog numai cei din jud.Bihor sa ma contacteze.
  11. Da este.Music arsenal din oradea.
  12. Nu te intereseaza un schimb cu alt processor?
  13. Da m-am gindit si eu la modelul cu single coil.Eu anul trecut am cumparat un squier classic vibe 50's si sunt multumit ,dar am o problema.Nu stiu poate din cauza finisajului pe git dar nu imi aluneca mina pe griff (mai ales vara) altfel ar fi o chitara ok.Nu stiu ,sa trec pe Ibanez seria rg350dx sau sa aleg squier deluxe strat.Problema e ca nu am incercat nici unul iar la magazine de instrumente la mine in oras nu sunt numai doua feluri de chitari -ori foarte ieftine ori foarte scumpe-.Mersi pentru ajutor .-scuze pentru greselile gramaticale-.
  14. Ce parere aveti de aceasta chitara.Isi merita banii?
  15. Cele trei magazine de instrumente muzicale din orasul meu nu sunt chitari Ibanez [numai pe site-ul lor],dar e interesant ca multi chitaristi oradeni folosesc .Este un magazin care e plin cu Shecter ,am incercat trei modele e super pentru metal si hard rock dar alte genuri de muzica nu-mi pot imagina cu el,parerea mea. In privinta banilor mi-ar trebui ceva timp ca sa-mi iau un Ibanez de valoare ,dar m-am gindit sa cer parerea altor chitaristi mai experimentati si sa string informatii.[scuze pentru greselile gramaticale].Mersi pt.ajutor.
  16. Despre modelul RG870qmz ce parere ai?Mersi Blackthorn.
  17. Scrieti-mi parerile voastre despre cele doua chitari . Cu care dintr-e ele pot sa abordezi mai multe stiluri?[rock,funky,reggea].VA MULTUMESC.
  18. Multumesc ca mai inteles stratman .Ai dreptate si ma bucur sa vad ca muzica poate sa ne uneasca .Cu respect un chitarist de rock 'nd roll din Oradea.-cit despre Phoenix ei sunt prieteni vechi cu cea mai renumita trupa de rock din Ungaria Omega .
  19. Mersi locdog ,vad ca mai sunt si chitaristi care nu se uita la natie ci la omenire.As vrea eu sa-l vad pe domnul chitarist din bucuresti pe care la deranjat greselile mele gramaticale sau de exprimare daca timp de 30 de ani ar trai intre mai multi maghiari decit romani..Am copilarit intr-un cartier unde au trait romani si maghiari impreuna si eu de la ei am invatat sa vorbesc si sa ma descurc ca cetatean roman si citiva dintre ei acum vorbesc bine limba maghiara .Cit despre conflictele intre maghiari si romani ai dreptate am avut parte de multe ori in viata mea .Mersi frumos ca mai inteles-cu respect.
  20. Am crezut ca am intrat intru-n site unde o sa intilnesc chitaristi care se respsecta uni pe ceilalti dar vad ca ura contra natilor [maghiari] e prezent si aici .BRAVO.
  21. Un lucru e sigur, sint oameni la care le place muzica live dar is putini care le si apreciaza si plateste pentru ea.Iar daca vine vorba de bani e bataie de joc ce primim noi chitatiristi de rock,metal sau alte genuri fata de ce primesc instrumentisti de manele ,etno sau populara.Va spun din propria experienta -sunt nevoit sa cint la nunti si petreceri din cauza banilor si cind am cintat intr-o formatie de coveruri numai bacsis am primit ,nu e vorba ca na fost o formatie de cover de calitate dar degeaba nu am fost platiti.E trist ,sincer.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.