www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GibsonLover

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Satu Mare

Other Information

  • Gear
    Chitara tenson classic G,Albastra,Corzi de otel,Gat Rosewood,Varf Molid,Lungime 100cm,Marime 4/4 Tuner COXX LCD pentru 7 corzi si pentru instrumentele: chitara,chitara electrica,chitara bass si vioara,Husa Gewa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GibsonLover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Amplificator chitara electrica Roland Cube 40-xl Toate detaliile sunt aici : https://www.roland.com/global/products/cube-40xl/ Amplificatorul a fost folosit timp de 1 an la volum mic in apartament si nu are semne de uzura. Il vand pentru ca nu mai cant si am nevoie urgent de bani !
  2. Chitara electrica Dean Dave Mustaine Zero Doze : Seymour Duncan Live Wire Material : Mahon Astea sunt toate detaliile chitarii, doar culoarea difera : https://www.deanguitars.com/query?upc=814064028142 O vand fiindca nu mai cant si am nevoie urgent de bani. Pretul e negociabil.
  3. Pret: 2800 RON Localitate: Satu Mare Contact: +40741365097 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara electrica Dean Dave Mustaine Zero (Explorer) Scala 25-1/2" Doze Dave Mustaine Duncan Live Wire Gat Neck Through 2 butoane de volum, 1 pentru ton si un schimbator pentru doze. Pod Tune-o-matic Il dau cu un set de curatat chitara cadou pentru ca nu mai am ce face cu el. Comandata de pe thomann.de Chitara nu se mai fabrica, s-a fabricat doar in anul 2014.
  4. Mersi mult Catalin, astept raspunsuri si in legatura cu chitarile
  5. As vrea sa-mi cumpar o chitara in forma de V si imi plac foarte mult astea 2 : http://guitarshop.ro...-vmnt_p602.html http://guitarshop.ro...ng-v_p2655.html Personal imi place mai mult cel Dean din toate punctele de vedere, dar din pacate nu mai este in stoc cel dean iar cel jackson il pot comanda si imi ia 1 luna pana ajunge, sa astept dupa dean sau sa comand jacksonul ? Si as vrea sa mai intreb daca stie cineva cat costa transportul de la thomann.de aici in romania, pe site scrie 20 euro + costurile de vama, nu stiti cat e acel cost ? Ce parere aveti ?
  6. Parerea mea este un Vintage v100 gen Les Paul.Mai pui un milion si ai o chitara mai buna ca asta dar daca nu iti place genul Les Paul atunci asta e.
  7. Am descoperit o incalzire la chitara foarte interesanta.Cine are jocul de PC Guitar Hero sa joace un pic pe medium niste piese mai rapide si sa vedeti cum vi se misca degetele.Mie mi-a folosit cat de cat asta.Ce spuneti?
  8. Nu stiu de ce nu l-a mentionat nimeni pe SLASH.Dupa parerea mea e cel mai bun chitarist din lume si daca stiu bine nu odata a castigat titlul de cel mai bun chitarist.Si mai este si Santana care e un alt fenomen
  9. Daca vad pe un site pretul la o chitara T.B.A. + free shipping imi spune si mie cineva ce e T.B.A.
  10. Salutare.Eo folosesc niste corzi tenson de chitara acustica 9-52.Sunt multumit de ele dar cand imi voi lua corzi noi imi voi lua ernie ball sau d"addario
  11. Deci as vrea sa cumpar o chitara electrica genu LP.Deci datimi niste idei va rog ori epiphone lp 100 sau vintage v100 si explicatimi si mie ce e diferenta intr-e bolt on si set-neck sa stiu ca e mai comoda pentru mine si cu ce e mai superioara unui epi lp 100 sunet,rezistenta,calitate ???
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.