www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dazer

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dazer

  1. vand bass Jackson David Ellefson series CBX IV Quicksilver (si semnat pe spatele headstockului de David Ellefson) cumparat de la guitarshop in 2015. Are cateva urme de uzura, dupa cum se vede in poza. Basul a cam stat degeaba in ultimii 3 ani. Schimb cu Fender Strat.
  2. https://forums.rgc.ro/topic/111172-jackson-kelly-js32floyd/?hl=kelly
  3. Pret: 1100 RON(negociabil) Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-js32-kelly_p1332.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este in stare foarte ok, are 2 mici ciobituri ( 1 la headstock, una in partea superioara a corpului - voi posta poze si cu acestea). Nu a fost cantata decat la cateva repetitii si la 1 concert. Ar prinde bine o setare pentru actiunea corzilor desi este perfect cantabila si asa. In principiu as dori sa schimb chitara pe o alta (neaparat cu bridge fix) tinte fiind V-uri, RR-uri, explorer, etc. dar nu e nimic batut in cuie.
  4. Pret: 170 RON (negociabil) Localitate: Bucuresti Contact: PM sau telefon 0742775234 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand practice amp-ul din titlu.. L-am folosit atat pentru bass cat si pentru chitara.. E un amp destul de ok.. mi-am facut treaba cu el (studiu si mici jamuri)..
  5. salut! mi-ar placea extraordinar de mult acea pedala..
  6. Vand Behringer DD 600 in stare buna. Am achizitionat pedala in urma unui schimb, nu prea o folosesc si as avea nevoie si de bani. Accept si schimburi cu diferite pedale, dar in principiu as dori banuti. Revin cat de curand pot cu poze. Telefon: 0742775234
  7. Vand PSP phat 1004 modat, in stare buna. Functionalitate 10/10 Aspect 9/10 (capacul de la baterie este putin ciupit) Consola vine insotita de: - 2 carduri de memorie (4gb + 2gb) - Husa soft - Cutie - Joc original (Dragon Ball Shin Budokai) - Cablu USB - Incarcator In principiu as prefera bani.. Dar as fi interesat si de pedale de chitara sau bass. (reverb, overdrive , distors, wah..)
  8. scuze.. nu am mai verificat topicul.. si speram sa imi dea mail..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.