www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

wingsofmetal

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    -

wingsofmetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. poze? serial? Da un mesaj pe PM
  2. Pret: 0 RON Localitate: Barlad Contact: 0748403189 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar acustica sau electro acustica. Preferinte: Caut un sunet dinamic, actiune joasa pt shred,chitara sa fie calibrata bine, sa stea acordata, sa nu sune plat pitigaiat sau infundat. Bugetul meu e in functie de instrument/ sunet/ calitate. Maximul ar fi in jur de 1500 ron. M-ar interesa Epiphone, Framus, Yamaha, etc..Imi plac chitarile cu un vibe vintage..De ex m-ar interesa in mod special Framus sunburst studio.. Astept oferte, mersi.
  3. Multumesc mult pentru sugestii, am sa ma interesez de info azi. intre timp astept mai multe.
  4. Vreau sa invat sa construiesc chitari acustice si electrice, chiar si chitari bas si alte instrumente din lemn. Ma puteti ajuta cu vreo informatie folositoare? Stiti unde se invata asa ceva? Am gasit cate ceva pe net,dar as vrea pe cineva care ma poate invata. Sunt destul de dibaci, si am mai lucrat cu lemn, insa nu am incercat niciodata sa construiesc o chitara. Este vreo scoala /atelier/ mester de genu' in tara? Astept sugestii, mersi.
  5. mm..metal modern,rap metal,nu metal..hardcore..poate trash ..punk..rock n roll,heavy metal..cant la chitara electrica,nu am sala de repetitii deocamdata. vreau trupa fiindca vreau cu adevarat trupa normal. i'm no poser.cant de vreo..mm..poate 3 ani..
  6. vand pedala digitech death metal aproape noua. 100 ron
  7. caut membri trupa rock vaslui/barlad/sau iasi. ca preferinte ar fi prea multe de zis,asa ca vb pe pm sau messenger. johnny_rockboy id meu
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.