www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bodopopa

Active Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bodopopa

  1. Vand claviatura midi cu hammer-action 88 de clape Doepfer pk88. Mecanismul este facut de Fatar, cei care aprovizioneaza si clavia Nord piano sau Kurzweil. Clapa este din fabrica cu structura de rack, are carcasa ultrarezistenta, nu necesita husa. Are capac pentru acoperit clapele. Am cumparat-o acum 5 ani si am folosit o exclusiv in casa. Se prezinta ca noua, totul functioneaza impecabil. Iata detaliile: Graded hammer action keyboard (TP/40GH) USB port, 1 x MIDI out, double foot switch. (W x D x H): 135 x 27 x 11 cm, Weight: 20 kg Poate sa fie conectata direct la ipad prin usb, vine si cu adaptor de priza. Ofer pedala maudio. Nu ma intereseaza schimburile! Noua la thomann costa 4000 de lei. Pret informativ:2000 ron. Fara schimburi va rog.
  2. Clapa midi cu claviatura fatar tp40gh in stare exceptionala. Are sistem rack din fabrica, practic se transporta ca un geamantan de 20 de kg. Nu prezinta zgarieturi, tinuta numai in casa.vine cu pedala maudio si cablu de alimentare. Functioneaza cu ios prin cablu usb. nu doresc schimburi. Pret negociabil in limitele bunului simt. Noua este 4000 de ron pe thomann. Pret 2000 ron
  3. Multumesc dar nu. Ma intereseaza doar monitoare in ear.
  4. Pret: 400 Localitate: Bucuresti Contact: Bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Casti in perfecta stare, folosite putin. Firma KEF nu are nevoie de introducere, aceste casti suna excelent, comparabile cu modele onear. Au drivere mai mari motiv pentru care au prindere dupa ureche. Vin cu cutie de transport, adaptor avion. Padurile originale vin in 3 marimi si nu au fost folosite. Pretul de noi a fost 200 euro. Pretul meu 400 rom usor negociabil. Pot trimite prin curier. Nu sunt interesat de schimburi.
  5. https://goo.gl/photos/2RK33wmyjuH1573f6 Cateva poze...
  6. Casti absolut impecabile cu husa, fara nici un defect, au un an de folosință ocazionala.au pad uri.de alcantara extrrm de confortabile. Ma interesează schimburi cu monitoare in-ear. As prefera predare directă in București. Pret 200 euro.
  7. Pret: 450RON Localitate: Bucuresti Contact: Dr.popabogdan@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Interfata de sunet folosita pentru a conecta clapa midi la ipad. Sunet foarte bun, 2 intrari de mic, midi in/out, merge cu 3 baterii AA direct la ipad. Ofer si 3 acumulatori eneloop. Mai multe informatii http://www.roland.com/products/duo-capture_ex/ Placa a fost cumparata in feb 2015 si beneficiaza de garantie pana in februarie 2017. Am factura originala si garantia, cutia, cablul de conectare usb. Nu prezinta nici un fel de viciu estetic sau de functionare. Plata cash 100 euro. Trimit si in tara.
  8. Pret: 450 ron Localitate: Bucuresti Contact: Bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In cutie, nefolosita. Pret negociabil. Schimb cu interfete de sunet usb/ firewire. Sa aiba midi si sa nu fie focusrite.
  9. Pret: 450 Localitate: bucuresti Contact: bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Muzicuta nu a fost cantata, e în stare impecabila. Vine în cutia originala. Are schimbator și 4 octave.
  10. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: Bodopopa200@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Casti sennheiser momentum on ear rosii cu garantie 4 ani. Le vand sau le schimb cu o placa usb midi si minim un preamp de microfon. Contact pe mail bodopopa2003@yahoo.com sau PM.
  11. schimb cu placa de sunet compatibila cu ipad ul si diferenta de bani
  12. Pret: 450 RON Localitate: bucuresti Contact: bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi casti extrem de confortabile, alcantara rosie . garantie inca 4 ani cu factura de la un magazin hifi din bucuresti. vin cu geanta de protectie, 2 cabluri. accept schimb cu shure se215 sau cu beyerdynamic t51 la care dau diferenta. Cateva poze
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.