www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alinbulina

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

alinbulina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 500 Negociabil Localitate: Bucuresti Contact: alin.nedelcu93@gmai.com / 0722535299 Link producator: http://esound.ro/epiphone-les-paul-special-ii-her-cherryburst.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Asa cum spune si titlul , vand chitara Epiphone Les Paul Special II , in perfecta stare. Chitara vine insotita de un set de corzi de rezerva si un Amplificator MegaAmp de 20W. Rog seriozitate !
  2. as dori si eu sa stiu daca mai pot sa fac ceva sa repar chitara asta? adica daca ii iau doze , corzi si ce mai trebuie (nu prea ma pricep la electrice) . sau ce trebuie sa cumpar sa o fac? am primit-o de la un vecin. o are de ceva timp nefolosita. Trebuie sa o mai desfac sa vad daca mai are partea electrica? sau in locurile alea erea partea electrica? am desfacut-o si nu avea decat 2 fire cu 2 butoane care mergeau sus si jos atat. firele ereau rupte , nu se legau de nimic.
  3. http://www.magazinuldemuzica.ro/Ibanez-V50...ck-_-47420.html m-am gandit la asta. Voi ce ziceti? Am lasat fenderul ala de o parte ca am mai facut rost de niste bani . Vreau sa ma apuc de invatat la chitara. O sa fie prima mea chitara. Alte sugestii le astept cu placere , dar daca se poate tot din acel magazin ca este de la mine din oras.
  4. Salutare . este pentru prima data cand postez pe forum . As dori sa imi achizitionez si eu o chitara . Este pentru prima data cand imi cumpar o chitara si as vrea sa stiu care din cele 2 sunt mai bune. http://www.magazinuldemuzica.ro/BEHRINGER-...BK-_-47418.html http://www.magazinuldemuzica.ro/FENDER-SQU...BK-_-48170.html . Am buget in jur de 300 RON ! Ati cantat vreodata la vreuna? Ce imi recomandati? Sau daca stiti voi alte chitari mai bune astept cu placere parerile.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.