www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tutzi

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tutzi

  1. Vand acest head pe lampi clasa A de 5w. Are un 12x7 si el84 Perfect pentru studiu acasa, in special pentru cine foloseste pedale. Cumparat de nou acum 2 ani, pentru un setup stereo. Intre timp am luat un amp stereo si acesta aduna praful prin casa.
  2. Pt cine e interesat am si cabinet kustom de 30w 16ohm
  3. Salutare vând două ampuri head pe lampă. Unul e bun pt acasă de 5w. Se împacă bine cu procesoare. Al doilea e fratele mai mare de 15w comutabil pe 4w cu mai multe reglaje si emulated speaker out cu ground lift. Bun pt repetiții si giguri, ia pedale bine, ușor de transportat. Unul mai e în garanție, îl am de mai puțin de un an, cel de 15w.
  4. Salutare! Vând un tele luat de nou de la guitar shop. Chitara a costat 3600 Ron si a primit următoarele upgradeurile: nut de os pt corZi de 10, bridge din alama, doze noisless cu Texas special în mijloc potentiometru de ton push pull pt activarea dozei de neck prin urmare rezultă 7 tonuri diferite. Anul trecut a beneficiat de o nivelare a tastelor si un setup corespunzător. Cu toate upgradeurile si manopera lutierului estimez pretul ei peste 5000 de ron. A fost chitara mea principala, între timp am alt tele si o vând ca vreau un super strat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.