www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KILLERSPINU

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KILLERSPINU

  1. Salutari ! Stie cineva un meserias care repara combou-uri de chitara. ?

    Am un Roland cube 10 care de ceva vreme ma zgarie pe ureche cu un fasait pronuntat ! 

    Am schimbat mai multe cabluri si instrumnete,cu toate bazaie la fel .

    Multumesc 

     

  2. Pret: 50RON


    Localitate: BAIA MARE


    Contact: tamas.alexandru@yahoo.com


    Stare: Uzura normala

    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    VAND UN PICKGUARD SI UN HUMBUCKER ALATURI DE DOUA SINGLE COIL DE PE O CHITARA HORA IRIS RAMASE DUPA UN UPGRADE RECENT. PRET PE PACHET 50 RON , CUMPARATORUL PLATESTE TRANSPORTUL .PREFER SA LE VAND PE TOATE LA PACHET PENTRU ECONOMIE DE TIMP SI DRUMURI LA POSTA !

  3. Sistemul  e de tipul stratocaster cu 6 surube, nu il folosesc deci nu dezacordeaza.Totusi as vrea sa-l schimb cu ceva mai bun care sa poata fi folosit regulat chiar daca doar va cobora sunetul.Chitara imi place mult si as vrea sa o upgradez nitel desi ies probabil cam scump, sunt constient de asta.

  4. SALUTARI ! 

    AM O HORA ELECTRICA COPIE STRATOCASTER CONFIGURATIE H-S-S SI AS VREA SA INLOCUIESC SISTEMUL TREMOLO CU CEVA MAI PERFORMANT DAR NU FLOYD ROSE CA AM DEJA UNA ECHIPATA IN STILUL ASTA.CE RECOMANDARI IMI FACETI ! CE MERITA DIN PUNCT DE VEDERE AL PRETULUI SI STABILITATII SISTEMULUI !?

    ALEX

  5. Poti utiliza power chorduri aproape in orice cantec, depinde de tine in ce forma .Foarte fain merg daca cantecul tau e o balada, faci strofa arpegiat si la refren /bridge folosesti fuzzu de partea de solo nu mai vorbesc.

  6. Personal , sunetul ala de Stagg nu ma prea satisface.De ce nu mergi intr-un magazin sa testezi mai multe scule ca sa vezi ce suna bine si ce fel de grif se potriveste cu mana ta!?.Multe chitare arata estetic foarte bine da cand pui mana pe ele ramai surprins neplacut.TESTEAZA !

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.