www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MaidenFan

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by MaidenFan

 1. Interesat sa schimb cu Behringer Deepmind 12.
 2. Sunt interesat sa schimb si cu : Boss Katana MKII, un Fender strat cu headstock "mare" stil 1970 sau un Ibanez Destroyer. +/- diferenta unde este cazul.
 3. Aprox. 5400 RON nou la Thomann - https://www.thomann.de/ro/dv_mark_multiamp.htm
 4. Reduc la 2200 ron pana pe 1 august, daca nu se vinde pana atunci o retrag de la vanzare.
 5. Eu l-am luat din magazin cu 850, unde l-ai gasit cu 600? In singurul loc din Ro. in care vad ca se mai vinde e 795.
 6. Le am pe amandoua, de adaptor am zis si in postarea originala...
 7. Are 100+ efecte, i-am facut update-ul deci merg utilizate 6 efecte diferite intr-un preset, are adaptor + manual de instructiuni; o prezentare mai detaliata gasiti in poza #3.
 8. Pentru ca nu reusesc sa gasesc butonul de edit de la OP pun aici pozele:
 9. Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0727900334 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparata in 2011 din SUA. Chitara e Fabricata in Mexic. I-am schimbat dozele la un lutier tot din SUA astfel incat configuratia e: DiMarzio Super Distortion - Bridge (la guitar shop e 443 ron) DiMarzio PAF 36th Anniversary - Neck (din ce am vazut, in Ro. nu se gaseste, ca pret pe site-urile americane e intre 350 ron folosita si 450 noua) - I-am schimbat si sistemul de straplock cu unul Dunlop (cand l-am luat era ~50 lei din cate imi amintesc) + strap de piele ajustabil Perri's. Chitara a fost 800$ cand am luat-o , la noi nu se mai vinde (se gasea modelul pe thomman sau la guitar shop, din cate imi aduc aminte cu 2600-2700 ron). Ca uzura are cateva urme si zgarieturi, nimic neobisnuit. O sa adaug in curand si poze.
 10. Pret: 1200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0727900334 Link producator: http://www.zzounds.com/item--MSHMG100DFX Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi 100W, 2 Canale: Clean & Overdrive, Delay, Chorus, Flanger, Reverb.
 11. Vand pedala de distors VOX Satchurator. O am din august 2011, cumparata din New York. Este in stare buna, cu exceptia catorva locuri de pe laterale unde s-a luat vopseaua si a capacului ce trebuia sa tina bateria, care s-a rupt. In rest, pedala este solida, functioneaza cu un adaptor de 9V sau cu o baterie de 9V (recomand adaptorul din moment ce nu mai are capac). Are potentiometre de distors, ton si volum, footswitch de on/off si unul de "more" care ii adauga cativa decibeli in plus (in jur de 15-20, nu mai tin minte exact, dar se aude diferenta). De asemenea, mai are si un switch care ar trebui sa faca pedala sa se "inteleaga" mai bine cu alte pedale, insa nu l-am folosit, avand decat aceasta pedala. Am facut si un video de "tone test" https://www.youtube....eature=youtu.be
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.