www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

struguri

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

struguri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, daca mai cautati chitarist, ma ofer. Sunt din Bucuresti. Ce fel de muzica / ce formatii? Mersi
  2. salut, imi poti spune cateva trupe ca sa mi fac o idee? In cazul in care mai cautati chitarist. Mersi
  3. Pret: 120 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0744931465 Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala Boss DS-1 Folosita foarte putin (in casa, in regim de amator) Nu ii mai gasesc intrebuintare fiindca am un procesor de efecte digitech care are printre multitudinea de efecte si distors. Pedala e in stare tehnica perfecta, stare estetica buna (are 2 mici zgarieturi; se pot observa in poze) Pretul este foarte usor negociabil, e valabil doar pentru Bucuresti anuntul. Accept orice proba.
  4. Pret: 460 Localitate: Bucuresti Contact: 0744931465 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi CANON 350D, pachet complet: -Body -Incarcator -Cablu de date -Cablu video pt conexiune TV -Curea Canon eos -manual, carticele -cd-uri - Card de 1GB ( Mai mult decat suficient pt pozele de 8 mp) Stare buna estetic, folosit, desi destul de putin. Perfect functional tehnic. In cativa ani chiar a stat. S-au tras destul de putine cadre asadar, pentru un aparat cu varsta acestuia. Lipseste cauciucul care acopera spatiul unde intra cablurile, asa cum se vede in poze. Ocularul joaca putin. Un aparat foarte bine cotat la vremea lui, asa cum se poate vedea in linkul de mai jos. Predare in Bucuresti. Il pot da impreuna cu Tamron 70-300 (DEFECT ATENTIE - blocat pe distanta focala ~ 90 mm) la pretul de 550.
  5. Ce programe folositi pentru clapele midi? Am cautat pe net si desi nu am fost prea minutios, totusi nu am gasit un program gratuit pentru clapa. Ma refer la unul prin intermedul caruia sa rezulte sunet in boxe de la clape. Nu stiu denumirea generica. Maine trebuie sa probez clapa si vreau sa instalez pana diseara program.
  6. super, maine o sa probez produsul, direct in laptop. Ce programe imi recomandati va rog?
  7. Nu am nevoie de atatea butoane. Ma intereseaza calitatea mai mult decat sa aibe o gramada de functii si efecte. Si vreau sa aibe 88 de clape sa stiu ca nu am limitari in privinta anumitor piese pe care vreau sa le invat. Preferam ceva cu clape grele, care sa aduca cat mai mult a pian in materie de cum se simte la cantat. Dar acolo vorbim de alta gama de preturi Nu vreau ceva senzational, am mentionat mai sus ce ma intereseaza mai mult. O pianina digitala e prea scumpa si nu mi ofera posbiltatea sa modific sunetul rezultat.
  8. un toshiba, procesorul cred ca e un celeron 1,6 ghz dual, 2gb ram. Merrsi sakavaka, deci fara placa audio cam nasol? am incercat cu guitar rig / amplitube cu o chitara bagata direct in line-in / mic si cu asio4all nu aveam o latenta asa enervanta. Era ok, nu stiu cum ar fi situatia cu clapa. Sunt dechis la pareri sau recomandari pentru un setup privind clapa. Mersi.
  9. Salut tuturor. Vreau sa incep sa cant la clape. Intre o orga/sintetizator si un controller midi, prefer ultima varianta. Avand in vedere urmatoarele, va rog sa imi dati o solutie de buget: M-am gandt sa cumpar o clapa midi,anume m-audio keystation 88es. Inainte sa o cumpar, vreau sa va rog sa imi ziceti daca e necesar neaparat sa cumpar o placa audio externa ca sa o folosesc fara nemultumiri. Vreau sa o conectez la laptop. Rog frumos pe cei care au experienta cu folosirea controllerelor midi, sa imi zica, in cazul in care e necesar sa cumpar si placa de sunet externa pt laptop,ce recomandari au in acest sens. Multumesc.
  10. Salut Vreau sa caut o placa de sunet sau orice alt controller de audio care sa imi permita sa conectez la laptop diverse instrumente (chitara, clapa, microfon). Pe scurt vreau sa il folosesc in regim de hobby, dar fara sa fac un compromis prea mare legat de calitatea sunetului si a performantelor. Momentan ma raportez doar la chitara ca instrument cand intreb de aceasta solutie dar pentru ca vreau pe viitor sa ma uit dupa un midi controller (clapa), inclin sa dau mai multa consideratie acestei posibilitati. (Un pian digital e destul de scump) Avantajul mare al acestei interfete pe care eu il consider e posibilitatea de a folosi o gama suficient de cuprinzatoare de efecte fata de situatia in care as cumpara separat pedale, procesoare etc, lucru mult mai avantajos din punct de vedere financiar. De ce aspecte importante trebuie sa tin cont referitor la ce am scris mai sus? Va rog cine se pricepe / cine a fost sau este posesor sa mi recomande niste placi de sunet bune ca raport calitate pret.
  11. Vazusem anuntul tau, mersi de oferta. Desi nu tin cont de aspectul estetic, pedala pe care o vinzi tu e mult prea 'vopsita' pentru gusturile mele. Un amanunt important pe care am uitat sa il precizez, caut vanzator din Bucuresti in principiu, pentru a putea testa pedala in cauza.
  12. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 07 44 931 465 Accept schimburi: Nu accept schimburi Fara probleme tehnice.
  13. Incepe de pe la minutul 03:21, cine ma ajuta cu acordurile care se repeta in timpul versurilor?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.