www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KingViking

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KingViking

  1. Salut, Trupa din Bucuresti cautam pentru un proiect serios si de lunga durata solist si tobosar, preferabil din Bucuresti. Avem un demo orientativ, avem piese proprii si idei multe. Inca nu avem un stil bine definit dar ca si influente muzicale putem incepe de la Van Halen. Motley Crue, GNR sau KISS pana la Children of Bodom, Ghost, Sixx AM sau Hardcore Superstar. Astept PM.
  2. Hey y’all! Trupa tânăra din București caută solistul perfect pentru un proiect de Glam/sleaze metal! Sa fie cu voce (ofc) și mai ales serios. Ca și influente ale trupei: Dokken, Motley Crüe, Skid Row și cam orice 80s hair metal band plus trupe noi precum Crashdiet, Sister, HCSS, etc. Avem si lucram in principiu doar la piese proprii. Pentru mai multe detalii si info pm. P.S. Hairspray-ul il aduce noi!
  3. Hey y’all! Trupa tânăra din București caută solistul perfect pentru un proiect de Glam/sleaze metal! Sa fie cu voce (ofc) și mai ales serios. Ca și influente ale trupei: Dokken, Motley Crüe, Skid Row și cam orice 80s hair metal band plus trupe noi precum Crashdiet, Sister, HCSS, etc. Avem si lucram in principiu doar la piese proprii. Pentru mai multe detalii si info pm. P.S. Hairspray-ul il aduce noi! :)
  4. hey dude, tbh i can't belive what i see here...this post brings me joy! Me and a friend, that's lead guitar, just wanted to put on a glam band. So if you are interested in a Bass Player and a Lead Guitar i think we are your guys! We both love glam metal, we both want to be rockstars so this sounds pretty cool! You can Pm me if you want!
  5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: doom.oculta@yahoo.com/0746.505.284 Link producator: http://www.thomann.de/ro/tc_electronic_corona_chorus.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut. Caut si eu pe cineva care vinde Second-Hand o pedela TC Electronci Corona Chorus. Nu am bani sa o procur noua asa ca mi-ar placea daca exista cineva care nu o mai foloseste si o vinde la un pret mai accesibil decat una noua. Multumesc
  6. Salut. Suntem o trupa tanara din Bucuresti care cauta sa se afirme. Ca stil as putea spune ca suntem un hard-rock cu influente glam si heavy. Momentan avem un repertoriu cu melodii proprii, momentan 6 la numar dar multe altele vin din urma. O sa urmeze in curand si un demo sau ceva. Cine este interesat PM. Merci
  7. Salut. Suntem o trupa de metal din Bucuresti care cauta un tobosar pentru un viitor proiect. Nu avem inca un stil definit dar mergem pe undeva death, thrash. Cautam un tobosar care sa vrea sa cante pe stilul asta, care sa se dedice trupei si cu care poti sta si la o bere. Ne vom axa mai mult pe compozitii proprii...ca si cover vom face 1) Testament - Alone In the Dark 2) Megadeth - Devil's Island 3) Septicflesh - Little Music Box Cine doreste ma poate contacta aici sau pe doom.oculta@yahoo.com
  8. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0755255534 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Bilet la Iron Maiden la Golden. Pretul este negociabil. Vand biletul deoarece posesorul nu mai merge si eu am doua bilete.
  9. Am gasit chitarist! Anuntul nu mai este valabil!
  10. Trupa Crossheart din Bucuresti cauta chitarist. Ne concentram mai mult pe compus melodii proprii dar avem si cateva coveruri. Influentele noastre sunt Motley Crue, Poison, Warrant, Ratt, Whitesnake, Cinderella, L.A. Guns si in general trupele din anii '80. Pentru informatii si inregistrari contact doom.oculta@yahoo.com
  11. Cautam un tobosar preferabil intre 16-20 de ani care sa vrea sa cante si sa aibe influente ale anilor '80,pentru mai multe detalii p.m.
  12. Trupa Molten Steel din Bucuresti cauta urgent tobosar si solist! Momentan avem o piesa proprie instrumentala si alte cateva in lucru. In prezent facem coveruri Metallica si Megadeth incercand in acelasi timp si Iced Earth,Manowar sau Amon Amarth. Cautam oameni care sa fie seriosi,sa isi doreasca evolutie,sa fie perseverenti,sa fie dispusi de repetitii(programul se va face de comun acord cu toata lumea) pentru detalii doom.oculta@yahoo.com,masterca1995@yahoo.com,pbonghez@yahoo.com (solistul si tobosarul sa fie intre 17-19 ani daca se poate)
  13. Trupa Molten Steel din Bucuresti cauta URGENT vocal! Noi cantam heavy cu ceva influente death. Momentan nu avem decat o singura piesa proprie care este instrumentala. Facem coveruri de la Metallica si Megadeth incercand in acelasi timp si ceva cover de la Amon Amarth. Vocalul vrem sa fie cat mai serios,sa isi doreasca un asemenea proiect si cel mai improtant,sa ii placa ceea ce face. Pentru detalii: doom.oculta@yahoo.com (Eddy) pbonghez@yahoo.com (Paul) masterca1995@yahoo.com (Calin) P.S. Vocalul sa aibe maxim 20 de ani,minim 17.
  14. nu ai putea sa pui mai multe detalii? Noi cantam heavy/thrash...vrem un solist nu gasim..am zis sa incercam sexul feminin daca la masculin nu am avut noroc(ati inteles situatia,nu va ganditi la prostii) vreau si eu sa stiu niste detalii si daca te itnereseaza...tine cont ca proiectul este foarte serios!
  15. mda...are voce dar nu prea am cum sa dau de ea..sa nu vrea trupa de heavy:))
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.