www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

crv last won the day on November 7 2023

crv had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Bucovina
  • Gear
    Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

10532 profile views

crv's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

41

Reputation

  1. Gata, are stapan nou, se poate inchide. Multumesc.
  2. Optiunea de schimb cu Collider nu mai e valabila, din motive usor de inteles :))
  3. Pretul e negociabil, sau schimb cu un Source Audio Collider in stare similara, plus ceva diferenta.
  4. Se vinde un synth de chitara Roland GR-55, ca nou, la cutie. Impreuna cu el vine si o doza Roland GK-3 acompaniata de cablurile necesare. Singurele puncte in care nu e de nota 10 sunt lipsa unui suport de cauciuc de spate (care probabil a fost prapadit cand l-am scos si nimeni nu a observat) si o mica zgarietura pe doza, cauza de unul din inelele mele. In rest, pozele reflecta fidel "realitatea din teren". Nou e 3700 lei, eu sunt multumit cu 2500. Si-a facut treaba, acum merita sa isi gaseasca alt stapan.
  5. Vand o pedala Empress EchoSystem, practic noua. Cumparata acum vreun an, folosita sporadic in studioul de acasa, deci i-as putea spune new-in-box. 450€ negociabil.
  6. Ramane in studio, alaturi de restul pre-urilor. Se poate inchide. Multumesc.
  7. vandut in alta parte. se poate inchide. multumesc.
  8. Scot la vanzare un sistem Synergy SYN-1 echipat cu un modul Synergy Fryette Deliverance, la care se adauga un foostwitch cu doua butoane si cablul TRS, ambele originale. A fost luat open box, deci este intr-o stare impecabila, atat tehnic cat si optic (cu exceptia unei rosaturi minore in partea dreapta in lateral, care se poate observa in poze). Pretul este 750€ (plus transport). Nu se vand separat.
  9. Vand un mixer digital Behringer X32 Rack complet nou. Practic a fost scos din cutie pentru un update de firmware; inca nu a fost cu noi (Bucovina) la vreo cantare, pentru ca imediat ce a fost achizitionat ne-am trezit cu un alt mixer nou, mai performant. Pretul de nou este de 7090 lei, eu il dau cu 6500 usor negociabil. Se vinde cu factura de pe SRL platitor de TVA.
  10. Vand un mixer Behringer X32 Compact echipat cu card X-Live, impreuna cu un flightcase dedicat. A fost folosit in ultimii ani pentru trupa Bucovina si are urme usoare de uzura normale. Singurul defect este un scribble care are cateva linii moarte, o chestie care se poate repara relativ usor. Pretul de nou al pachetului este de 12600 lei, eu il dau cu 8500.
  11. Vand una din boxele wifi/airplay tare dragi mie, un Bowers & Wilkins A7. Stare perfecta de functionare, estetica aproape ca noua, un pic prafuita de la neutilizare. Telecomanda inclusa. Sunet absolut fantastic. Cred ca am si cutia originala pe undeva. 2700 lei cine intreaba, 2500 cine cumpara.
  12. La vanzare un exceptional sistem audio Technics, sunt al doilea proprietar. Toate componentele functioneaza impecabil, iar aspectul este chiar de 9.8/10. Scuzati firele de praf, dar de alea nu scapam asa usor, mai ales cand e de pozat in casa https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/2/16/1f642.png Avem asa: - Amplficator Technics SU-A700 MKII - Tuner Technics FM/AM ST-GT650 (top gama) - Deck caseta Technics RS-BX701 (3 capuri, la varful seriei) - CD Player Technics SL-PS770A (la varful seriei) - Telecomanda originala Technics RAK-SU129WH, care controleaza absolut toate componentele, ceea ce e un bonus FOARTE binevenit, in special pentru ascultatorii mai lenesi, asa cum sunt eu. Cablurile audio incluse, cablurile de alimentare sunt incluse si ele, cele originale, cu priza de UK. Gasiti alimentari EU la Vitacom, 15 lei bucata, asa ca nu discutam despre ele. Se poate proba in Iasi, normal, preferabil sa il vand local. Daca nu e cum, voi incerca sa il ambalez "ca in povesti", cu transportul si asigurarea in sarcina cumparatorului. Si, ca veni vorba, se pot cumpara toate cu 4500 lei (usor negociabil).
  13. La vanzare un microfon Aston Stealth, made in UK, folosit doar in studioul de acasa pentru podcasturi. Are 4 circuite independente (V1, V2, G, D), care corespund vocilor de barbat, femeie, sunetului de chitara, precum si unui circuit vintage care emuleaza microfoanele cu lampa. Functioneaza fara phantom power, dar are preamp incorporat care poate fi activat prin 48V. Are un sunet excelent, "de radio" si este potrivit pentru orice aplicatie, fie ca e vorba de live, studio, radio, podcast, voiceover. Se vinde cu tot cu shockmountul lui, Aston Swift, care este absolut fantastic. Pret microfon de nou, 1670 lei, shockmountul, daca il gasiti, e macar 350. Pret pentru ambele, 1600, usor negociabil, plus transport cu ambalare profi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.