www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel Suceu

Active Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Yamaha Motif XS6, Ovation Elite Pro 2078t, Hohner C12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Emanuel Suceu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Un up pentru thread si o recomandare pentru vanzator, care e serios, punctual si de ale carui produse cumparate o sa fiti multumiti! (A propos, stativele On-Stage nu mai sunt de vanzare!)
  2. O mostra de sunet cand avem? Felicitari pentru initiativa!
  3. Salut! Sunt clapar si astept de ceva vreme ca cineva sa puna intrebarea insa pentru ca nu vad nici o initiativa, intreb eu: e cineva interesat sa cante o combinatie de electronic/instrumental/vocal, ceva in genul lui Schiller? Plec de la premisa ca nu am nici experienta de scena si nici nu m-am ocupat de organizarea unui asemenea grup pana acum. Insa compun muzica si versuri in home-studio-ul meu, deci am o viziune concreta a soundului pe care-l caut. Caut deci de un baterist, o chitara bas, chitara solo/armonie, o voce masculina sau feminina - cu o clapa apoi vin eu. O a doua e necesara de asemenea. Pentru o idee mai clara asupra muzici despre care vorbim vin cu niste link-uri: O alta intrebare ar fi cat credeti ca ar prinde genul asta la noi. Schiller umple cate-un stadion intreg la concert, oare la noi ar fi posibil? La noi e cineva care a incercat sau inca promoveaza un gen similar? Multumesc anticipat!
  4. Daca specificati genul muzicii voastre, poate niste link-uri pe u2b cu voi (sau cu altii) pentru ilustrare, ar fi genial. Bafta!
  5. Topicul cu gibson-ul probabil ca nu mai exista. Poate sa-mi spuna careva la ce firma ar trebui sa apelez ca sa evit anumite costuri suplimentare? Sunt din Bucuresi - daca asta e un detaliu important. Ms fain!
  6. Salutare! "semi"... pentru ca nu am experienta cu alte trupe (exceptie de vreo doua ori cand am urcat pe scena ca sa fac parti de backing pe clapa). Deci nu sunt genul care sa poata infrunta cu succes parti complicate de solistica, cel putin nu acum. Cu ceva exercitiu mai vedem... Am clapa mea (un Motif XS6), sunt din Bucuresti si as canta cu mare placere intr-un grup de muzica usoara, prin zona Holograf, Directia 5, Proconsul. Pe langa clapa, pot da o mana de ajutor sau chiar sa preiau partea de compozitie... pe linie melodica si versuri. Aici gasiti un sample Hello, iubire!, cu muzica si versurile facute de mine. Nu va legati prea tare de calitatea sunetului - melodia nu e masterizata deloc, iar pentru voce... n-am avut decat vocea mea. Cat priveste refrenul... trebuia schimbat total, dar nu am avut timp. Pianul si chitara electrica sunt de pe un Korg Triton, muzicuta e un Hohner CX12. Pentru contact dati-i cu cu mess-ul: emysi@yahoo.fr (deci atentie, e .fr nu .com) Numai bine! Emanuel
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.