www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lefmir

Veteran
  • Posts

    1452
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by lefmir

  1. modelul asta avea 490R/T . Ce e in neregula cu dozele astea?
  2. Citeste si tu cu atentie. Nu am zis ca e scumpa, am zis ca era cotata mai jos. "Era" - adica atunci cand era noua.
  3. ca idee: asta e un SG Special, nu e Tribute, pentru ca seria aia a aparut mai tarziu. Respectiv Special faded, pentru ca e open pore, era cotata mai jos. Culoarea pare worn cherry ca e singura optiune de rosu pe open pore. ai PM.
  4. Am o pereche de Monacor SP300GI, 150W, 8ohmi. Da-mi pm daca te interesaza.
  5. Jack-ul de iesire a fost schimbat cu unul Kluson si switch-ul nu mai face probleme pentru ca am mai cantat-o. Tin sa mentionez ca nu ma grabesc sa o dau, chitara e foarte ok, singura problema e cea de spatiu. Desi incep sa ma gandesc la a atarna chitarele pe pereti .
  6. Salutari! Caut sa cumpar un ES 335, preferabil vintage burst sau natural. Ma intereseaza chitare in stare buna. Editii speciale/custom shop numai daca sunt la un pret decent. Ce m-ar mai putea interesa: Yamaha SA 2200, Ibanez AS2000/JSM100 Buget: 1500-2000euro +/- in functie de stare/model. Multumesc!
  7. Vand Un Squier partscaster care si-a inceput viata ca prima mea chitara si anume: Squier affinity din care a mai ramas numai corpul. Corp: Alder - Squier Affinity - Revopsit in Seafoam Green. Gat - One piece maple Squier Tele Korea 80's sau 90's nu mai tin minte - adjustat sa poata intra in neck pocket de strat. Doze - Fender american standard circa 2004 Nut TUSQ Rolling string trees Saddles TUSQ Bloc de tremolo facut pe comanda din bronz(corpul chitarei este cu 5mm mai subtire decat un Fender) Poturi CTS/ Switch Gotoh - switchul mai face figuri din cand in cand desi e japonez, idem cu jack-ul de iesire. Cavitati ecranate Condensatori tropical fish diferiti neck/middle Cheite Grover Freturi nivelate si dressed Scratchplate 1 ply asortat cu cel de pe spate. O parte din suruburi au fost schimbate cu suruburi Gotoh deoarece cele originale erau uzate/strambe, inclusiv cele de montaj pentru tremolo. A fost un proiect de aproape 10 ani. Renunt la aceasta chitara cu mare parere de rau pentru ca nu prea mai am loc si am tot cumparat chitare si am observat ca nu prea cant pe ea atat de des. Tremolo-ul tine acordajul foarte bine, sound-ul este unul de strat vintage/mellow mai low output. Prefer predare personala dat fiind faptul ca e o chitara mai mult sau mai putin custom. Daca nu, se poate trimite si prin curier cu plata chitarei + transport in avans.
  8. Vand Chitara Bass Danelectro Wild Thing in stare buna. Eu cant la chitara si am vrut sa incerc si bass insa nu este pentru mine. Prefer predare personala. Se poate expedia insa cu plata integrala in avans + transport.
  9. Iti recomand redresare si stabilizare pe filament! Poate e prea mult, dar pentru 100% fara zgomot e indicat. Zgomotul asta mai depinde si de ce difuzor folosesti(cat de sensibil e, etc.).
  10. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-de-colectie-an-1985-gibson-les-paul-studio-mm-usa-IDb8U1d.html#bb1dcf7eeb sau https://www.olx.ro/oferta/chitara-acustica-model-gibson-usa-IDcxp7Z.html#bb1dcf7eeb sau toate de la el.
  11. Daca zic vreodata ceva poti sa le reprosezi ca si pe tine te deranjeaza cand ei se cearta. Problem solved.
  12. I-au fost montate epiphone probucker II si III si electronica aferenta de pe un epi LP pro. Nu mai sunt foarte interesat sa o vand neaparat. Daca cineva este interesat, noul pret este 1900. Nu se mai da fara imbunatatiri.
  13. Valeton Coral Looper achizitionat de pe Muziker acum vreo 2 ani. A fost folosit pe pedalboard acasa. E clona de ditto, destul de reusita zic eu. Pedala face ce trebuie sa faca, nimic mai mult, nimic mai putin. Sta de vreo 2 luni degeaba. Transportul in tara se achita in avans. http://www.valeton.net/html/en/index.php?ac=article&at=read&did=51
  14. Ibanez Artcore AS73 IV - Ivory, fabricata in 2011 in China, o am de prin 2013(cred), sunt primul proprietar. I-au fost montate un bridge gotoh, un tremolo Duesenberg les trem 2 si un pickguard handmade din plexiglass. Este varianta chitarei care are corpul de artar, gatul de mahon, tastiera de palisandru. Este in stare foarte buna, a fost tinuta in casa, cantata in "rotativa" impreuna cu restul chitarelor mele, deci nu are cine stie ce uzura. Actiunea este buna, acum are corzi montate de o luna: Aurora Coated 11-50. Probabil ceva echivalent: https://www.thomann.de/ro/ibanez_as73_tbc.htm - seria asta are upgrades/downgrades periodice. Cu tot ce se vede, inclusiv husa, pretul este de 1600lei. Cu totul stock: fara les trem, bridge gotoh, pickguard si husa: 1200lei. Prefer predare personala; o trimit si in tara cu serviciu de curierat, cu plata in avans a transportului/ambalarii. Piese: https://www.thomann.de/ro/duesenberg_les_trem_ii_chrome_tm85c.htm https://www.thomann.de/ro/gotoh_ge103b_t_n.htm
  15. Da, spune-i de truss rod si baga-l de tot in ceata. Ideea era sa il ajutam. Si sa ii zici unui incepator ca poate sa isi puna corzi de nylon pe acustica e the wrong way to go, dude. Nu e eu stiu cine care canta de 1000 de ani la chitara si vrea cea mai exotica treaba. Este un incepator care inca nu stie, probabil, cu ce se mananca fizic o chitara.
  16. De cat timp canti? Nu este o solutie viabila deoarece chitara acustica nu este gandita sa fie echipata cu corzi din nylon. Se va curba spre spate gatul din cauza lipsei de tensiune. Trecand peste aspectele tehnice; sa zicem ca reusesti sa le montezi(desi nu stiu cum, ca la corzile de clasica nu ai bila in capatul corzii) nici sunetul nu va fi unul bun. Ia o pauza mai mare,cat ai nevoie , si continua dupa. Se formeaza bataturi si n-o sa mai doara. Ai doua optiuni daca tot te deranjeaza: - iei niste corzi(din metal) mai subtiri, chitara va trebui reglata in consecinta; - iei alta chitara: clasica spre exemplu. Nu am inteles niciodata de ce incepe lumea pe acustica, se canta destul de greu. Si daca luam in calcul si cum sunt acusticele de incepatori....
  17. https://citateimpresionante.ro/top-citate-de-dan-puric/
  18. In cazul lui nu ca se pune problema. Frusciante nu canta metal. Da-i lui nea Frusciante un Squier Bullet sa vezi ca o sa sune tot ca Frusciante. Sau o Hora Iris Solo.
  19. 75% din ton e in maini si in panatie; Daca te intrebi ce upgrade trebuie facut chitarei inseamna clar ca nu ai explorat-o suficient. Ca amp: cel mai scump pe care ti-l poti permite. Fiecare poate sa iti recomande ce ii place lui, ceea ce nu e neaparat relevant si in cazul tau.
  20. 600lei. Ridicare personala din Ploiesti sau periferie, dar prefer sa-l dau cu proba avand in vederea vechimea. Edit: Rog PM, pentru ca nu mai stau pe forum.
  21. Abia ti-am zis eu. E puterea etajului final. La SS: a integratului sau a tranzistorilor intr-un anumit montaj(schema) si care trebuie sa atinga anumiti parametri si sa fie intre anumiti parametri(nu intru in detalii, uita-te si tu pe orice specificatie a unui aparat Hi-Fi spre exemplu.). La lampi : schema de aplicare + lampi de putere(de regula pentode) + traf de iesire, cu aceeasi mentiune ca mai sus.
  22. Nu. Un amp SS nu produce cand scrie ca papa pe alimentare(niciun aparat for that matter ca altfel ar avea naibii eficienta 1/1). Puterea e a schemei de aplicare a etajului final(implicit a ce integrat, tranzistori se folosesc), restul puterii disipate e caldura, de unde si radiatoarele de pe final + anexe de genul: preamp(-uri), efecte digitale, preamp de reverb pe tank sau alte miscelanee....becuri, leduri, spanac. De unde mai punem ca traful de alimentare nu e perfect, se mai incinge si el, mai pierde si el prin caldura. Iarasi redresarea se face cu pierderi, etc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.