www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sixpounder

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Comanesti

Sixpounder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ca sa nu mai fac un thread un nou , ce chitara electrica pentru metal recomandati pana in 1000 RON ? Edit : ce ziceti de asta Jackson JS1 ?
  2. Foarte bine, atunci ultima chestie ar fi ce pedala de distors ar trebui sa iau si sa coste in jur de 200 RON ?
  3. Ok mersi de raspunsuri , am sa vad poate iau chitara lui Skeleton dar atunci ce amp pentru metal ati recomanda care sa ajunga pana in 700 RON? (sau poate si o pedala de distors )
  4. Salut! Vreau sa ma apuc sa invat sa cant la chitara si m-am uitat pe mai multe site-uri si am ajuns la 2 variante pentru prima chitara: 1) Cruiser RV-800 2) Dean Vmntx Dave Mustaine sig -Cruiser-ul are tremolo si e mai ieftin dar firma nu prea e cunoscuta -Vmntx-ul e facut de o firma mai respectata (Dean) dar e mai scump (am vazut ca cineva pe forum vindea cu 900-1000 RON) Care dintre acestea 2 le-ati alege pentru cineva care vrea sa se apuce de cantat Speed metal, Thrash, Melodic-Death si Death? Sau daca vreti, puteti face recomandari pana in 900-1000 RON (de preferat model flying V, nu imi place mie forma "clasica" a chitarelor electrice dar daca cunoscatorii vor spune ca ar fi mai bun decat acestea 2, atunci voi intelege.) Multumesc anticipat PS : Si o idee pentru un amp tot pentru metal mai extrem daca imi puteti da , deocamdata am gasit amp link ca e Marshall si are cam tot ce trebuie Cruiser RV-800 Dean Vmntx Dave Mustaine sig
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.