www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

poeme

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poeme

  1. Salutare lumeeee Cand si unde: maine la ora 21 cantam iarasi in Big Mamou! De ce: pentru ca ne este dor de voi si voua de noi Ce: Bach, Ravel, Gershwin, Ray Charles, Apocalyptica, Metallica... Cat: durata - cam 1ora si 30min...spre doua; pret - 10lei P.S. : dupa cum v-am obisnuit, prima bere o dam noi
  2. ma bucur ca vii o sa cantam clasica, tango-uri, valsuri, cover-uri (RHCP, Elvis, Ray Charles, Metallica, Joe Dassin...)
  3. Inregistrari noi, de aceasta data din Big Mamou unde vom avea inca o cantare pe 25 martie (mai multe detalii: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=44108). Enjoy!
  4. Joi, 25 martie, incepand cu orele 20:00, cvartetul de coarde clasic Quart'Elle va asteapta in club Big Mamou, pentru un concert cu playlist "de la Bach la Metallica"
  5. Pentru ca tot "a-nceput de ieri sa cada cate-un fulg"... ne-am gandit sa postam si 2 colinde imprimate de curand Enjoy!
  6. Camera face zoom foarte rar si pe fata mea, pentru un motiv pe care nu pot sa mi-l explic... Si acum, fara gluma, cum intr-o trupa se filmeaza foarte mult vocalul asa si in cvartet personajul principal e vioara I (care are de cantat, mai tot timpul, tema si anume melodia). Cand termini de compus piesele, ne anunti, trimiti, ascultam, vorbim Multumim inca o data tuturor de urari si incurajari!
  7. Multumim mult pt incurajari si vorbe frumoase. Promitem sa revenim cu noi imprimari cat de curand
  8. Thank you for welcoming us... little ciocanel
  9. Am pus 3 dintre inregistrarile noastre Enjoy! Urmeaza sa imprimam si cateva piese mai suitable pt site-ul acesta. Stay tuned!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.