www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

faithyyz

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    --------
  • Gear
    harley benton western series mod hbd120bk

faithyyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Monitorizez cu castile jvc ha-rx300.Am amp, dar nu am microfon si bani nu mai am , pe toti i-am dat pe chitara si placa audio.
  2. Echipament: Placa audio externa : Focusrite scarlet 2i4 Chitara : Epiphone Les Paul Custom Prophecy gx Procesor : Digitech rp Am inregistrat chitara mea clean prin placa si suna super bine.Problema mea vine in momentul cand vreau sa scot un distorsion bun,nu neaparat prin procesor ci din software.Am downladat tot felul de softwaruri, pluginuri de la guitarrig,th2,pluginuri de amp-uri, impulsuri,etc.Am tot frecat softwareruile de 4-5 zile si nu imi iese un ton bun de rock/metal.Sunetul pe care-l obtin e foarte deschis, nu e plin deloc si e si infundat. Am incercat sa-i adaug bass sa pun alte impulsuri sa inregistrez de 2-4 ori chitara si sa o pun primul trak in stanga celalt in dreapta si tot asa, am incercat si cu niste eq.Tot se aude ingrozitor de naspa pe distorsion.Ce sfaturi pluginuri ,softwaruri imi recomandati sa pot scoate un ton decent.?Ce metode sunt deschis la orice numai sa reusesc sa obtin un ton.Am inteles ca un ton bun de chitara pe distors nu neaparat o sa fie bun cu mixul in care o sa-l pun.Sau un ton prost singur poate fi bun in mix.In fine am inteles ideea dar chiar daca pun si mixu in spate tot suna prost.Nu suna asa plin/brutal cum as vrea sa sune.Suna mai mult a oale sparte.
  3. Ce epiphone ati reocamanda in maxim 26-27 de miliaone?Sau orice alta chitara in forma de lp.
  4. In pretul de 2400Ron ce amp sa-mi iau ?Care s-ar merita unul pe lampi sau pe tranzisotri in baniii astea.Vreau sa am un distors cat de cat brutal sa pot canta metal lejer si sa am si un clean decent.. nuu cel mai bun ci decent. Modele care le am in cap sunt : peavey 6505+112 ,peavey valveking 212.Ce spuneti?
  5. ar fi o alegere buna dar nu prea imi plac dozele cu care vin echipate cap-lz10 si cap-lz 20 , daca era niste emguri 81/85 era super buna combinatia:/ ma atrage mult prea mutl charvelurile alea dar ma cam ia panica la acesul freturilor de jos si ca e facuta in china, ca altfel dupa specificatii e super bun.Mai astept pareri
  6. modelul e prea vechi nu se mai gaseste ca imi luam de mult rga321..
  7. Ma scuzati ) 50 de miliaone am vrut sa scriu adica 5.000 de ron , in fine deci ce as putea sa-mi iau de 50 de miliaone? Chitara si amplifcator pentru metale?
  8. Am bugetul pana in 50.000 de ron si m-am gandit sa-mi iau o chitara si un amp nou.Dintre toate modele de ampuri cel mai mult mi-a placut peavey 6505+112 combo.Si dintre chitari sunt super indecis intre una din chitarile Charvel Desolation DS1 Charvel Desolation Soloist DX1 Ibanez RGA42TFMZ Charvel Desolation Skatecaster Ibanez S420 esp ltd mh 330 Vreau sa cant in principal numai metale dar as vrea sa pot beneficia si de un clean tone decent din cand in cand.Daca stiti si alte modele de chitari specifice pentru genul asta si in bugetul asta spuneti..Ce m-ar interesa la o chitara ar fi dozele sa fie emg 81/85, sau seymour duncan ,corpul din mahon, neku sa fie neck thru si bridgeul nu conteaza e ok si fara floyd.In principal o chitara pentru shreduit.Astept pareri.
  9. pai ma gandesc si eu :/ dar cu un yamaha ? sau eu stiu :-?? cu un benton nu se poate face asa ceva? ce ziceti de aria stag seriesa ? asta nu e buna de ceva? am vauzt unu pe youtube cu asemea chitara si rupt dar nush cat ar costa :-ss
  10. Vreau sa-mi iau o chitara electrica si nush ce sa-mi iau :-?? m-am gandit la un yamaha la 10 milioane dar nush , as vrea o chitara electrica care poate face asta http://www.youtube.com/watch?v=8qxmtEkVBKQ uitati-va la ala din stanga chitara lu ala ce poate scoate :x mai exact lui mick thompson , am la dispozitie cel mult 13-14 milioane mai mult de atata nu imi permit deci va rog dati-va cu parerea ce chitara poate scoate asa ceva? o chitara care pot sa cand death metal , black metal , ceva de genu as fi multumit daca as putea avea o chitara care pot sa cant cel putin linkin park dar ma rog .. astept sfaturi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.