www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

myriad

Active Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by myriad

  1. Predarea se face preferabil in Bucuresti, Sector 1, insa interfata se poate trimite si prin curier.
  2. Sus cu procesorul! Pot livra si in tara.
  3. Pachetul a fost expediat utilizatorului arbitr_stefi.
  4. Momentan pachetul este rezervat utilizatorului arbitr_stefi.
  5. Pana duminica asta (inclusiv), pretul procesorului scade la 750 RON, urmand ca de luni sa revina la 850 RON. Tot pana luni procesorul poate fi luat impreuna cu pachetul de chitara Ibanez RG321MH (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
  6. Pana duminica asta (inclusiv), pretul intregului pachet este de 650 RON, urmand ca de luni sa revina la 750 RON. Tot pana luni pachetul poate fi luat impreuna cu procesorul Zoom G5 (pe care il am postat in alt topic) la 1300 RON.
  7. Ai un mod tare ciudat de a arata interes pentru chitara pe care o vand. Si tind sa-ti amintesc ca de fapt tu esti cel care s-a deranjat sa-mi caute nod in papura mie, si nu invers. Daca nu te intereseaza chitara (dupa cum observ) sau ai chef sa trollezi in continuare, te rog cauta totusi alta topic. O duminica faina.
  8. Nu inteleg rostul postului tau. Conform regulamentului, "Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde.". Ce ai scris tu e complet aiurea. Chitara mea a fost curatata constant si a trecut si prin mai multe curatari in detaliu in care am luat fiecare parte din ea la puricat. E si ipocrit din partea ta sa vii pe postul meu sa imi judeci chitara cand chitara pe care o vinzi tu arata similar de folosita. Macar eu nu cumpar chitara la un pret si o vand la un pret mai mare, fara sa fi modificat ceva la ea. Apropo, stii ca aia e bisnita, nu? Singurul lucru pozitiv din toata treaba asta e ca uitasem sa atasez si kit-ul cu care mi-am curatat chitara de-a lungul timpului, ceea ce o sa fac acum, el intra desigur in pretul pachetului de mai sus, 750 RON pentru tot. Pe viitor, te rog abtine-te de la comentarii inutile, altcumva probabil ca se lasa cu Report.
  9. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: simion.ovi@gmail.com Link producator: https://www.zoom-na.com/products/guitar-bass-effects/guitar/zoom-g5-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor Zoom G5 in stare excelenta, caruia ii sunt primul si singurul proprietar. A fost cumparat acum 2 ani de la GuitarShop, nu a fost scos din casa si nici abuzat (sau chiar folosit). Motivul vanzarii este ca nu mai am timp de nimic guitar-wise si de aceea doresc sa imi dau tot. Dupa cum scrie mai sus, pretul este de 850 RON, pret pe care nu il voi negocia. As dori sa vand procesorul in Bucuresti, pentru ca potentialul cumparator sa il poata si testa, verifica dupa plac. Va atasez si descrierea de pe GuitarShop: Zoom G5 este un procesor pentru chitara ce ofera o gama larga de tonuri impreuna cu un booster analogic pe lampa (12AX7) pentru un sunet cat mai dinamic si realist. Interfata este intuitiva si usor de folosit, cu 4 unitati de display LCD, fiecare cu propriile butoane de control. Alte caracteristici importante mai sunt pedala de expresie tridimensionala, looperul si ritmurile integrate. Unitatea ofera 145 de efecte clasice (MXR Dynacomp, Distortion+, M-117R, Aphex Punch Factory, Moog MF-101, Ibanez TS808, Marshall Guv'nor, Fuzz Face, Big Muff, Pro Co Rat, ADA Flanger, Z.Vex Seek-Wah, Boss OD-1, DS-1, Metal Zone, CE-1) si 22 de emulari de amplificatoare (Fender, Marshall, Vox, Matchless, ADA, Mega Boogie, Sound City, Hiwatt, Orange, Carr Mercury, Two Rock, Diezel, ENGL, Bogner, Krank). Caracteristici: 123 efecte 22 emulari de amplificatoare Booster pe lampa 4 ecrane LCD Interfata intuitiva, usor de folosit Posibilitatea combinarii a pina la 9 efecte simultan, in orice ordine 297 de patchuri de memorie Switch activ/pasiv Doua iesiri mono Iesire stereo pentru casti Iesire balansata XLR pentru masa de mixaj sau DI Functie auto-save Acordor 41 de ritmuri integrate Pedala de expresie Z-Pedal Adaptor AC inclus Interfata audio 2-in/2-out USB Contine Steinberg Cubase LE recording software
  10. Dupa cum scrie si in titlu, vand pachet format din: - Amplificator Fender Champ pe lampi facut in Mexic prin '92, cu difuzor de 12", pedala overdrive, reverb pe arc... clean-ul e excelent, overdrive-ul e destul de meh, dar probabil cu preponderenta clean-ul va fi ceea ce veti folositi si voi, eventual cu un procesor sau pedala pe alaturi - Chitara semi-hollowbody, 22 taste, corzi 8-38, sunet foarte bogat - Pedala Marshall Bluesbreaker II, cu alimentator, de-abia folosita - Cablu instrument Tot ce vedeti mai sus este la pretul de 1000 RON. De ce asa ieftin? Cu atat le-am luat, cu atat le dau si eu. Toate sunt intr-o stare foarte buna, atat functional cat si estetic. Nu sunt primul lor proprietar, au fost cumparate tot in forma acestui pachet acum 2 ani de la un domn din Oradea de pe acest forum -> vezi link https://forums.rgc.ro/topic/96615-chitara-si-amp/ . Atunci cautam un amplificator pe lampi cu difuzor de 12 inch si clean excelent cam pe la 1000 RON, dar cand am vazut acest pachet care continea si chitara semi-hollowbody (care nu e bottom-of-the-barrel) si pedala nou-nouta, l-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri. Acum le dau la randul pentru pentru ca nu am avut timp de ele si prefer sa fie folosite de cineva decat sa prinda praf la mine. Pretul de mai sus nu este negociabil, consider ca este unul decent pentru ce ofer. Produsele nu se dau separat. Totodata, prefer sa dau acest pachet in Bucuresti (ideal ar fi sa fie ridicate direct de la mine pentru ca eventualul cumparator sa si testeze, sa verifice, sa studieze dupa bunul chip si plac). Poze gasiti atat mai jos cat si in link-ul anuntului original. Nu voi face demo cu ele deoarece nu ma pricep (si nu prea am timp), dar pentru alte poze, alte unghiuri etc., va rog sa imi spuneti.
  11. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: simion.ovi@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi I'm going to keep this short. Imi vand prima chitara, pe care am cumparat-o de la M&C Music in 2008 (Made in Indonesia) si sunt singurul ei detinator, nu a mai trecut prin alte maini si nici nu a fost scoasa din casa. Totodata nu are alte schimbari la ea, vine doar cu ce a iesit din fabrica. Din punct de vedere functional sta excelent, estetic sta si acolo foarte bine (cu micile exceptii care pot fi vazute si in poze, dar e de luat in calcul ca o am de 8 ani). Corzile de pe ea sunt 10-46, dar am citit ca sa descurca si cu unele mai heavy de-atat (nu am incercat totusi). Doresc sa o vand in forma pachetului urmator: - Aceasta chitara - Husa Ibanez (decenta si fiabila, apara bine head-ul) - Stand - Capodastru Dunlop - Cablu instrument Cordial Tot ce vedeti mai sus ar fi 750 RON, pret pe care nu il voi mai negocia, consider ca e rezonabil. Poze aveti mai jos, daca vreti si alte unghiuri sau mai stiu-eu-ce, se poate rezolva. O rugaminte am, nu imi cereti va rog sa fac video-uri cu demo pentru ea, recunosc foarte usor ca nu am nici skill-ul necesar, dar nici timpul (din pacate). Probabil daca se lipea mai bine hobby-ul asta de mine, nu ma gaseam in postura de a crea acest anunt. Mi-as dori sa o pot vinde in Bucuresti, e mai usor pentru cine vrea sa o testeze, sa o studieze mai atent etc. P.S. Vand tot ce am guitar-wise pentru ca nu mai am timp de ele din pacate si stau degeaba sa prinda praf. Voi mai deschide alte 2 topicuri in acest sens, mai am de dat un procesor Zoom G5 si un pachet format din amplificator Fender Champ pe lampi cu difuzor de 12", o chitara semi-hollowbody si o pedala Marshall Bluesbreaker II.
  12. Vandute in afara forumului. Se poate inchide.
  13. Am zis ca nu o sa o fac, dar uite ca o fac. 250 euro pentru ambele bilete. Last chance.
  14. Prima si ultima reducere pe care o fac pentru o perioada scurta de timp, 300 euro pentru cele 2 bilete. Daca nu se vand nici acum, imi caut bilet de avion.
  15. Pret: 330 EURO Localitate: Bucuresti Contact: simion.ovi@gmail.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 bilete pentru Wacken-ul de anul asta (festival sold out in 12 ore de cand s-a dat drumul vanzarii biletelor). Sunt prim cumparator, nu au mai trecut pe la alte persoane si prefer sa le dau impreuna. Dupa cum stiti (sau, dupa caz, aflati acum), de anul acesta s-au scos biletele nominale, ca prin urmare nu veti intampina nici-o problema cu aceste bilete (nu trebuie facut transfer de owner sau alte hartogarii). Pretul meu este de 330 EURO (~ 1450 RON la cursul valutar actual) pentru AMBELE. Le vand la pretul de achizitie (care e scris si pe ele de altfel) - dati de curiozitate un search pe ebay.de sa vedeti la ce pret vand altii aceste bilete. Le vand de nevoie, nu ca sa fac bisnita cu ele, cu acest pret ies in pierdere cu aproximativ 24 de euro, cheltuieli de transport din Germania, cheltuieli pe care, dupa cum vedeti, nu le includ in pretul pachetului. Le vand de nevoie, dar nu in regim de urgenta, in ideea in care daca nu reusesc sa le vand, o sa merg pana la urma eu impreuna cu un prieten la festival. As fi preferat totusi sa fac altceva cu banii. Deci va rog, nu insistati pentru un pret mai mic (nu il veti obtine). Totodata, daca nu sunteti absolut siguri ca le vreti, rog sa nu imi pierdeti timpul aiurea (am asteptat dupa un cumparator din Februarie pana in prezent, cumparator care mi-a tot promis ca le ia si s-a retras de la vanzare in cele din urma in mod dezonorabil). Ideal ar fi sa gasesc un cumparator in Bucuresti, pentru a-i inmana biletele direct. Pentru restul tarii, putem discuta optiuni de a trimite aceste bilete printr-un curier (la banii astia nu risc sa trimit prin posta). Mersi ca ati citit pana acum, va stau la dispozitie daca aveti si alte intrebari. -Ovidiu P.S. Daca vreti musai, va pot trimite un forward/screenshot care confirma ca eu sunt cel care a cumparat biletele (si implicit pretul platit pe ele). P.P.S. Singurul lucru care nu e inclus in acest pachet e tricoul cu care a venit unul dintre bilete (nu de alta, dar l-am purtat de prea multe ori)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.