www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pearl121

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pearl121

  1. Crash-ul este ca nou,cumparat de 2 luni de zile si folosit foarte putin.Are pe el doar urmele de la degete dar e in stare impecabila.
  2. up.1200 lei Premierul a primit o fata de rezonanta noua intre timp.
  3. Tobe Tama Superstar vintage,fabricate in Japonia anilor 1980 din lemn de mahon in stare foarte buna.Dimensiuni: Toba mare: 24x14 Tom: 13x9Floor tom: 16x16Am pus membrane noi pe toba mare si tom: Evans Emad 2 de bataie si Evans EQ3 de rezonanta respectiv Remo Emperor Coated. Premierul este Tama Royalstar, metal 14x6,5. Pentru mai multe detalii : 0754 967 148
  4. Ride-ul este in stare impecabila,folosit de vreo 3 ori de cand l-am achizitionat de nou..este un cinel mai subtire fata de alte ride-uri avand un sunet cald,de unde si numele, fara prea mult sustain fiind batut manual.Poate fi folosit si ca si crash/ride fara probleme.Are cateva urme de bete,in rest e impecabil.Se poate vedea in Cluj.
  5. salut..nu stiu exact.Ride-ul s-a dat,se poate sterge.Multumesc!
  6. Ride-ul este in stare foarte buna,folosit destul de rar,mici urme de la bete pe el care se duc usor.Test/proba in cluj.
  7. Premierul este intr-o stare foarte buna, shell din alama de 14x6,5 , 10 suruburi pt acordaj, fata de bataie noua Powerstroke 4 Coated.Sunetul este unul extraordinar, comparabil cu cel din seria black beauty de la ludwig dar la un pret mult mai accesibil.Ofer si o husa Tama pt el si un cordar de 42 spire de la Tama in pretul asta.Se poate vedea in Cluj-Napoca.
  8. Pad-ul l-am cumparat in luna august si l-am folosit de 2 ori intr-o sesiune acustica.Este in stare impecabila si mai are garantie 2 ani si vreo 8 luni.Vreau sa il vand ca sa iau un set de tobe electronice pt studiu acasa.Este o scula foarte meseriasa si merita fiecare banut pentru cate se pot face cu el.Se poate vedea in Cluj.ms
  9. Salutare, Asa cum spune si titlul caut un premier de 14x8 sau 14x6,5 din alama preferabil seamless shell dar nu este o regula.Daca exista asa ceva pe la noi astept sa ma contactati.Mersi!
  10. Line 6 Pocket POD Amp Emulator and Multi-effects Processor Features: 300+ presets 32 amp models 16 cabinet models 16 effects 4-way navigation pad Chromatic tuner (can be set to mute for onstage tuning between songs) USB connectivity Edit presets on the computer with free software from Line6.com CD/MP3 player input jack Portable design Weight: 6 oz Dimensions: 5" x 3.25" x 2.5" Runs on 4 AAA or optional DC power adapter (sold separately) Mentionez faptul ca are lipsa capacul din spate de la baterii.Pret negociabil,se poate vedea proba in Cluj-Napoca.
  11. Premierul l-am luat din state anul trecut si este in stare foarte buna.Este 6 ply all maple shell,die cast hoops.Se poate vedea/auzi in Cluj-Napoca
  12. Pedala este in stare buna de functionare, folosita destul de putin.
  13. De vanzare urmatoarele stative: Stativ ride destul de solid,lipsa 1 cauciuc de la picior. 150 ron Stativ fus Pearl model mai vechi dar perfect functional. 200 ron Stativ premier sudat pentru ca a fost rupt deci nu se mai regleaza fata spate. 50 ron
  14. Pedala e in stare buna de functionare,toate mecanismele functioneaza fara probleme.
  15. Up pentru un super crash care nu se gaseste in Romania!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.