www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Viorelu'

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Other Information

  • Band
    nu-i
  • Gear
    Behringer V-Tone Guitar Pack, Cort X11 BCS, Dean MLX Classic Black, Ibanez S470 (2007)

Viorelu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut. Eu am cumparat Alesis IO2 Express. O am instalata pe Windows 7 64bit si se intelege de minune cu Guitar Rig 5 si Asio4All. Latenta aproape 0. Am ales interfata asta pentru ca pe langa cele 2 canale la care se pot conecta chitara/microfon mai are si porturi MIDI (am o orga la care mai butonez din cand in cand). http://www.esound.ro/Alesis-IO2-Express---Interfata-audio-USB,p-14298.html Cred ca poate sa faca ceea ce ai tu nevoie (daca mai este cazul). PS. Merge de minune si pe Linux (Debian 64bit). Nu necesita drivere nici pe Windows nici pe Linux (trebuie sa o incerc si pe Mac, se pare ca ar merge si acolo). O zi buna.
  2. Salutare RGC! Doresc sa stiu daca a avut cineva posibilitatea de a incerca live o chitara Cort X-11 (modelul cu dozele neck/bridge EMG-HZ). Ma gandesc sa achizitionez modelul acesta dar vreau sa aud o parere de la cineva mai avizat. Am gasit review-uri pe 'net la modelul anterior (cel cu doze Bluebucker daca nu ma insel sau MightyMite). Va multumesc anticipat. Viorelu'
  3. Salutare oameni buni... De anu' trecut (decembrie sa fiu mai precis) sunt posesorul unei "chitari" behringer configuratie HSS + Amp tot behringer (V-Tone parca). Am incercat si io ca tot omu' sa bag chitara prin calc. sa vad daca reusesc sa inregistrez ceva. Calculatoru' e destul de bun, placa de sunet un X-Fi Fatality cu 64MB RAM (in fine.. a costat cam cat pachetu' de la behringer). Am bagat chitara in amp, din iesirea de casti in mufa de line a placii si d'aci incolo a inceput balamucu'. Boxe am un sistem 5.1 nu conteaza marca, destul de puternic. Problema e ca.. dupa vreo 5 minute de "zdranganit" a inceput sa iese fum. Am oprit tot (nu destul de repede se pare) si am inceput sa verific unde ar fi problema. Chitara e ok, amp-u la fel, boxele de la calc. la fel dar placa.... placa de atunci nu a mai cantat nimic. A inceput sa faca pirturi... cam atat. La vremea respectiva nu aveam nici un fel de pedala. Acum am un Ibanez DS-7. Placa de sunet e pe dulap iar eu doar ce am cumparat un audigy 2 value. Intrebarea mea este: pot sa mai bag chitara in calculator folosind doar schema: chitara -> pedala -> Line In ? (fara sa o bubui si pe asta) ? Legat de placa anterioara... cred ca problema e de la mufa de intrare pentru ca la placa asta XFi e un singur jack pentru Mic/Line In/Digital "ceva" nu mai retin daca IN sau OUT, iar iesirea de casti a amplificatorului probabil a dat mai mult decat putea sa duca "mufa" placii de sunet. Setarea la placa a fost facuta bine (la modul ca a fost setata pe Line In).
  4. Salutari la toata lumea! New commer&beginner here. Voturile 36, 37, 38 de la mine. Good luck!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.