www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

altmann

Active Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by altmann

 1. altmann

  Cel mai bun wireless pentru chitara

  Suna bine pe chitara si e analog, solid construit.
 2. Setul cuprinde Sr 300 reciever cu doua antene, iesire semnal balansatPt 300 beltpack emitator cu intrare selectabila microfon/jackMicrofon cu clema AKG C 419 cu clema pentru sax/acordeonAlimentator, prospecte, geanta de transport
 3. Model : D.A.S. DR-108Putere 150w sinusImpedanta 8 ohmFrecventa : 65-18000 hzNefolosite, au fost desigilate pentru proba . Sunt Made in Spain ,nu China constructie f. solida si un sunet curat , clar .
 4. Grila protectie difuzor 10 inch margine detasabila Am cumparat-o pentru o boxa dar nu am folosit-o
 5. Adaptor profesional de impedanta cu transformator, carcasa solida din metal.Stare ca nou.
 6. Tuner de chitara model GT-10Are intrare jack si microfon. Reda notele pe un mic difuzor incorporat.Acordeaza si bassmerge cu 2 baterii AA
 7. Generator de frecventa cu lampi de fabricatie sovetica anii '60 construcie solida functioneaza si are toate piesele originale.
 8. Efect de voce profesional pentru solist vocal si instrument.Stare buna functional si estetic ,pastrat in ambalajul original. Pretul este usor negociabil
 9. Distorsiometru se foloseste la masurarea unor caracteristici ale etajelor de amplificare. Asemenea instrumente sunt destul de rare si folosesc constructorilor si depanatorilor electronisti sau hobby-sti care construiesc pedale si amplificatoare.
 10. Sistem boxe calculator in stare buna de functionare 5 sateliti si un subwoofercabluri destul de lungiintrari separate pentru fiecare canal
 11. Putere mare si versatilitate.Stare impecabila. Are footswitch controller. Tuburi sovtek puse recent, am si cele originale, sovtek suna mai crunch.350W hybrid output2-amps-in-one designDual independent preamp stages with separate ECC83 valvesBoth amp types have 2 footswitchable modesAmp 1 offers Clean and Crunch modesAmp 2 delivers 2 distinct overdrives
 12. Transmiter-ul are raza de 30 m si transporta sermnal audio stereo si video fara interferente de la wi-fi si cabluri lungi.
 13. Egalizor phonic toate faderele intacte mai putin butonul bypass de pe dreapta ,probabil un contact defect. Scos dintr-un rack unde a stat nefolosit.
 14. Anti feedback in stare perfecta, are tipla pe ecran.Este util in spatii unde apare microfonia pe care o elimina automat sau manual.
 15. Statie vintage raritate. Made in japan anii 70. Reverb cu arcuri. Stare buna functional si estetic.
 16. altmann

  vând [EXPIRAT] Orga Casio PT-82

  Orga Casio vintage stare buna vine impreuna cu un card RAMFonctioneaza cu baterii sau alimentator (neinclus)
 17. Mixer cu 10 canale stare impecabila folosit de cateva ori la field recording. Are toate accesoriile cu care vine de nou (cutie,prospecte,montura rack)Functioneaza si cu baterii ,util la integistrari pe teren.
 18. Two switches in one, BOSS's new FS-6 combines latch- and momentary-type switching into one unit. With two switches conveniently housed side-by-side, the FS-6 allows each switch to be set for latch or momentary operation. Pick the configuration that best suits your playing style and setup.
 19. Mixer cu 10 canale stare impecabila folosit de cateva ori la field recording. Are toate accesoriile cu care vine de nou (cutie,prospecte,montura rack)Functioneaza si cu baterii ,util la integistrari pe teren.
 20. DBX driverack in stare impecabila. Acces usb parametri. In cutie cu toate acesoriile,acte,manuale.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.