www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/23/18 in all areas

 1. 1 point
  Vand MESA BOOGIE TRIPLE RECTIFIER 150W HEAD . Estetic si functional 10/10. Lampi originale Mesa recent schimbate. Legendarul MESA BOOGIE TRIPLE RECTIFIER 150W HEAD se stie ca poate face orice ton de la blues pana la metal extrem asa ca n-o sa va mai plictisesc cu exemple. Ampul este model european la 230!
 2. 1 point
  Vand chitara Wasburn MG-40 Mercury Series cu Floyd Rose Tremolo, 230 de euro. Din cate stiu eu, ultimele s-au facut in 1991 sau 1994. Pretul se mai poate negocia. https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-electrica-vintage-washburn-mg-40-mercury-series-ID4hY1a.html
 3. 1 point
  noroc oameni buni,pun la vanzare un amp amp vechi dar in stare buna de functionare amplificatorul are canal de clean si canal de drive,reverb belton cu arc,difuzor celestion de 12 inci(england bineinteles) este din 1995 deci toate urmele de folosire sunt justificate difuzorul e in stare perfecta,eu l-am probat la volum maxim si nu face nicio problema am schimbat la ea potentiometri de gain,bass si master volume statia functioneaza la 220 v se poate incerca in zona cartier andronache,sector 2 pret usor negociabil,la schimb m-ar interesa un mini amp cu lampi mare respect rgc
 4. 1 point
  Salutare, Vand Fender American Vintage '65 Stratoacaster. Chitara se afla intr-o stare impecabila , urmele de uzura sunt aproape inexistente...a fost cumparata de la Guitar Shop in 2017 si inca mai are garantie.(+factura) Pretul este de 5500 lei fix, nu accept schimburi. Vine echipata cu tot ce vedeti in poze. Pentru specificatii puteti accesa pagina celor de la Guitarshop care i-au facut o prezentare amanuntita in link-ul de mai jos. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-fender-american-vintage-65-stratocaster_p2166.html Multumesc!
 5. 1 point
  Vand chitara din titlu, este cumparata de la primul proprietar care a achizitinat-o din Guitar Shop, an de fabricatie 2010, luna aprilie, China, are electronica stock si nu s-au facut modificari, tastele sunt fara semne de uzura, nu prezinta urme de cantat la greu pe fata/spate - zona body-ului, singurele semne de buna purtare sunt in zona neck-ului ( se vad in poze incercuite cu rosu, am cumparat chitara cu tot cu ding-uri, nu se simt la mana atunci cand esti pe culmile talentului ), nu are accesorii, actiunea corzilor este reglata de mine ( pentru reglaj truss road se poate folosi un imbus standard care merge pe aproape toate chitarele provenite din zona Asiei de Est si de Sud-Est: Cort, Ibanez, Squier si altele ), se trimite in tara prin curier rapid, ambalata in cutia originala de magazin + folie de plastic cu bule, formele de polistiren pentru protectie impotriva socurilor si a loviturilor, exact asa cum am cumparat-o. In urmatorul link aflati un pret de referinta + date tehnice desi este indisponibila de foarte mult timp iar in alta parte nu am mai vazut-o: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-g400-custom_p1360.html Se vinde cu 800 de lei pret fix, nu prea am vazut ca s-a dat la un pret mai mic de 800 lei si nici nu au fost multe in varianta second. Este o chitara cu un finisaj de nota 10, nu are uzura avansata, cu o electronica de calitate o sa sune foarte bine, tastele se simt mai placut la atingere decat la Gibson SG Standard, sunt un medium jumbo, chei Groover - acordaj OK. Schimb cu doar cu un Squier 70's Vintage Modified Strat, versiunea din link https://shop.fender.com/en-RO/squier-electric-guitars/stratocaster/vintage-modified-70s-stratocaster/0301227506.html?rl=en_US, cu neck maple + body black, altceva nu ma intereseaza ori cash, chitarile sunt in aceiasi gama de pret si sunt versiunile buget ale unor modele scumpe, Squier-ul oferit la schimb sa fie in aceiasi conditie ca si Epiphone-ul, cu electronica stock si din punct de vedere estetic, deci fara diferente de bani.
 6. 1 point
 7. 1 point
  Vand doza bridge Seymour Duncan Synyster Gates Invader,similara cu Invader numai ca distanta dintre poli este mai mare,se potriveste pe chitarile cu floyd rose sau pe chitari cu podul mai lat. Doza este in stare foarte buna , pretul este decent si nu este negociabil.
 8. 1 point
  Vand Ibanez Chorus/Flanger CF7 Este foarte versatil Este in stare buna.
 9. 1 point
  Vand setul original de doze HFS bridge + Vintage Bass pe care il dau jos de pe un PRS Dave Navaro Custom 24 USA din 2011. Dozele sunt in stare buna. Culoare: negru + gold Se pot vinde si separat, cu prioritate Vintage Bass. pret 700 ron setul/ 400 bucata.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Beyonce - If I Were a Boy (bass cover)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.