Guest Emilem Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Sambata - 8 aprilie orele 22 ,trupa suceveana de jazz Teacher's Blue Experience va invita la concert, in clubul BIG MAMOU! -Amanunte despre trupa gasiti aici:http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1897&st=30 Va asteptam! TEACHERS' BLUE EXPERIENCE
Guest Rufus Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Excelent Emilem! Abia astept sa vad trupa la treaba! Sunt curios sa-i ascult live, nu i-am mai auzit pe baietzi din 2001! Piesele uploadate de tine suna foarte bine! Mult succes, ne vedem la Mamou sambata!
cyfer Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Daca tot is prin Bucuresti, vin si io. Suna bine ce-am auzit pe forum. Bafta
Guest Emilem Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ...Se pare ca pretul unui bilet e de 5 lei noi .
michel2233 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Eu unul as vrea sa multumesc trupei Teachers' Blue Experience pentru concertul de aseara. In sfarsit apuc sa inteleg si eu de ce scrie pe reclama clubului Big Manou (de deasupra scenei) "Blues, jazz, & more ..." ... cred ca este primul concert de jazz pe care il prind acolo ... sper sa nu fie si ultimul. Trupa de aseara a avut doi chitaristi grozavi acompaniati de trei tineri foarte talentati si buni instrumentisti. Mi-ar fi placut sa plec de acolo cu un disc al lor .. din pacate acestia nu au scos nimic pana acum pe piata, sper sa o faca totusi .. si sper sa lucreze si niste compozitii de-ale lor. A fost o seara de standarde de jazz, foarte bine interpretate, si foarte variate ca gen muzical, de la bossa, swing, putintel funk ... si terminandu-se la ultimul bis, ca au fost vreo trei, cu o frumoasa compozitie a lui Astor Piazzola, o adaptare pentru chitara clasica interpretata de Daniel Dragomirescu ... Felicitari Domnule profesor !!! Va urez cantari frumoase pe mai departe, succes in seara asta in Green, si public la fel de cald ca cel din Big Mamou de aseara. Concert_Teachers___Blue_Experience___8_Aprilie_big_Mamou.zip Teachers___Blue_Experience___Spain.WMV Teachers___Blue_Experience.WMV Teachers___Blue_Experience___Wave___bossanova.WMV Teachers___Blue_Experience___Blue__Bossa.WMV
Guest giuli Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Salut, Michel, Excelente fotografii, faine inregistrari, pe scurt: ai facut o treaba minunata. Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem. Oricum, nu-i timpul pierdut. Multumiri si... tine-o tot asa!
michel2233 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Salut, Michel, Excelente fotografii, faine inregistrari, pe scurt: ai facut o treaba minunata. Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem. Oricum, nu-i timpul pierdut. Multumiri si... tine-o tot asa! Salut ... sper sa ne reintalnim pe la o cantare ceva de-a voastra.. banuiesc ca esti tobosarul trupei ... periutze, vreascuri .. si alte finetzuri cu aroma de swing si bossa. Din pacate pozitia mea, dar si a ta, nu prea te-a avantajat in poze ... tobosarii sunt cel mai greu de prins in poze, mai ales fiindca se misca tot timpul. Bine ai venit pe forum!
Guest giuli Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Asa e, ai dreptate. Bine te-am (si v-am) gasit!
Recommended Posts