Guest MasterOfPuppets#1 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 (edited) Tarziu am realizat. In loc de calculator ma refeream la amplificator Scuzati de eroare. Adica tipul canta smells like teen spirit pe un telecaster conectat la PC si avea un efect destul de placut auzului meu Scuzati pentru eroarea de mai devreme! Edited January 28, 2010 by MasterOfPuppets#1
Guest DoomShadow Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Deci inainte sa fi asaltat de lupii acestui forum care te vor face in toate felurile pentru ca ai cateva greseli gramaticale sa iti explic inca odata. Exista programe speciale care le instalezi si conectezi chitara printr-un cablu la PC si prin acel program scoti sunete diferite.
Guest catalindinuion Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Guitar Rig, Amplitube si altele. Softuri pentru efecte direct din PC. Totusi iti trebuie o placa audio capabila cu suport ASIO pentru ca altfel ai delay. Exista un post pe rgc unde se dezbate toata chestia asta.
FiveseveN Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 (edited) Exista un intreg thread numit "GHID Multiefect pe calculator". E si sticky. Pe jumate de RGC se "dezbate toata chestia asta". Buna dimineata. PS: pe cat pariem ca urmatorul tau thread o sa contina "am facut tot ce scrie acolo dar tot se aude cu intarziere/zgomot/ecou/deloc"?! Edited January 28, 2010 by FiveseveN
Guest MasterOfPuppets#1 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Exista un intreg thread numit "GHID Multiefect pe calculator". E si sticky. Pe jumate de RGC se "dezbate toata chestia asta". Buna dimineata.PS: pe cat pariem ca urmatorul tau thread o sa contina "am facut tot ce scrie acolo dar tot se aude cu intarziere/zgomot/ecou/deloc"?! Punem pariu pe o chitara daca vrei! Se va auzi perfect though, pentru ca am placa de sunet buna
FiveseveN Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Pariu ca daca te pun in spatele celei mai noi console SSL n-ai sa poti s-o faci sa sune bine? Degeaba ai instrumente daca nu stii ce sa faci cu ele. Ti-am zis, documenteaza-te!
Guest MasterOfPuppets#1 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 documenteaza-te! Multam de sfat. Asta voi face pe viitor
FiveseveN Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 If you need to ask, you don't need to know http://www.solid-state-logic.com/
Recommended Posts