Guest victor-avatar Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Revin, cu un proiect de progresiv pe care il am in desfasurare cu unul din userii de pe acest forum, numele lui este Metabog, si aici este un preview al unei piese. Deci RGC a dat nastere unui proiect, ceea ce inseamna ca functioneaza Noi vrem sa cantam cica progresiv ..deci afisez 3 variante, si as vrea sa imi spuneti care ar suna mai bine. Diferentele sunt de cosmetizare si de suprapus chitari plus niste diferente in armonie si in solo.Proiectul este sanatos, adica va continua in viitor. prog1.mp3 prog2.mp3 prog3.mp3
Guest victor-avatar Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Astept pareri........ , cat mai critice cu putinta
George M. Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ultima varianta (prog3) numai ca atentie la tobe dupa intro-ul ala beton, cant intrii cu toba mica. bucatica aia mica ar mai merge lucrata un pic. ai putea sa incerci ceva in genul strange deja vu cu saisprezecimi la tempo 120 (aici la tempoul piesei) pt toba mica in schimb e misto de tot. continuati proiectul
Guest victor-avatar Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ultima varianta (prog3)numai ca atentie la tobe dupa intro-ul ala beton, cant intrii cu toba mica. bucatica aia mica ar mai merge lucrata un pic. ai putea sa incerci ceva in genul strange deja vu cu saisprezecimi la tempo 120 (aici la tempoul piesei) pt toba mica in schimb e misto de tot. continuati proiectul oka, multam mult, chiar mi-ai dat o idee , banuiesc ca o combinatie de saisprezece-mi ar merge...deci o sa incerc , multam inca o data
bolly Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 misto.tot 3 mi-a placut si mie...ar merge si ceva gen bombay vindaloo bagat pe acolo....la solo.
Metabog Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aici sunt Inca mai lucram, piesa asta a fost doar un fel de test, facem o chestie cu iz oriental acum. Ne chinuim sa scoatem tabulaturi pentru guitar pro. E complicatura de lucrat pe internet, da merge.
Guest arosulescu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 vezi ca esti umpic prea out of tune ( chitara ) in unele parti ...in rest ... dati-i inainte cu tupeu ( ca oltenii nu ?) ps incearca sa cauti piesele userului valdostana ( are ala niste bucati de progresiv ... absolut impecabile)
John Petrecce Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Astept pareri........ , cat mai critice cu putinta Mie-mi place mai mult varianta 3-a. Ti-as recomanda totusi ca pe partile de rif sa folosesti un distors ceva mai curat ca parca-i prea aglomerat. In rest i-mi place.
Guest victor-avatar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mie-mi place mai mult varianta 3-a. Ti-as recomanda totusi ca pe partile de rif sa folosesti un distors ceva mai curat ca parca-i prea aglomerat. In rest i-mi place. Ok, ideea este ca aici este o inregistrare facuta destul de repede. Sunt pur si simplu ideile inregistrate, fara nici cea mai mica "masterizare" ca sa zic asa. Deci nu sunt cautate tonuri pe chitara, am tras pe un digitech mic al unui prieten si am tras pe primele tonuri pe care le-am gasit mai potrivite. In inregistrarea originala o sa fac tot posibilul sa pun pana pe un gt8 pe care o sa stau sa fac efecte bune. Sculele mele actuale nu imi permit sa trag asa repede calitativ since e greu sa tragi acasa cu un head si un cabinet care sunt amandoua mari, grele si greu de carat, si ca sa scoti sunetul real trebuie dat volum si asta inseamna ca dau afara din apartamente toti vecinii PS: stiu ca sunt out of tune putin dar eu am chitara acordata in si iar negativul este facut intr-un LA cu cateva come mai sus si mi-a fost destul de greu sa aduc acordajul la un numitor comun.
John Petrecce Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ok, ideea este ca aici este o inregistrare facuta destul de repede. Sunt pur si simplu ideile inregistrate, fara nici cea mai mica "masterizare" ca sa zic asa. Deci nu sunt cautate tonuri pe chitara, am tras pe un digitech mic al unui prieten si am tras pe primele tonuri pe care le-am gasit mai potrivite. In inregistrarea originala o sa fac tot posibilul sa pun pana pe un gt8 pe care o sa stau sa fac efecte bune. Sculele mele actuale nu imi permit sa trag asa repede calitativ since e greu sa tragi acasa cu un head si un cabinet care sunt amandoua mari, grele si greu de carat, si ca sa scoti sunetul real trebuie dat volum si asta inseamna ca dau afara din apartamente toti vecinii PS: stiu ca sunt out of tune putin dar eu am chitara acordata in si iar negativul este facut intr-un LA cu cateva come mai sus si mi-a fost destul de greu sa aduc acordajul la un numitor comun. OK, am prins ideea. Vroiam numai sa atrag atentia ca (mai ales) in prog produsul final trebuie sa sune impecabil avand in vedere complexitatea pasajelor:suprapuneri de riff'uri/pasaje rapide/contratimpi; etc Spor la ROCK!
Guest Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Frumos! Nu ma asteptam sa-mi placa asa ceva. Lycagon, mai bine canti decat sa postezi pe forum. Sau, mai bine zis, imi place mai mult sa te ascult decat sa te citesc. Ar fi frumos sa continuati proiectul asta.
Metabog Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Man, ai sapat pana ai gasit unul din primele proiecte la care am lucrat cu cineva. Nu am mai lucrat la asta dar te atunci am inceput un proiect nou progressive, mult mai avansat si mai rafinat. Numele este Purity si poate fi ascultat aici http://ripper.rgc.ro/purity/ si aici http://www.myspace.com/puritycontrolband Nici nu mai stiu ce face Victor, nu am mai vorbit de mult. Sper ca s-a tinut de treaba.
Recommended Posts