www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jam Session In Viking 7 octombrie


Cosu
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Guest p_aciulea

of iar tre sa bem

 

 

ca ti-o parea rau, saracutu de tine :) de ce n-ai mai stat vineri la viking c-am ajuns si io p-acolo la 3 noaptea.

 

PS cam pe la aceeasi ora ajung si vinerea asta, poate mai canta careva ceva atunci, daca nu sunt prea beti, daca nu, ata ete, life's a b***h

Edited by p_aciulea
Link to comment
Share on other sites

pai vineri pe la 3 dim eram in Jack deja unde am motait un pic cu capu pe masa, am spart ceva cand m-am ridicat, toti cei cu care eram isi beau mintile in continuare (daca-s grasi incape mai mult)... eh, vineri sper sa raman pana dim dar nu bag mana-n foc. oricum, care apareti trageti-ma si pe mine de maneca sau dati-mi una peste ceafa daca nu reactionez.

Edited by Symbolic
Link to comment
Share on other sites

oki postez ce-am scris si pe metalfan:

 

as avea destule nemultumiri, da pana la urma m-am bucurat ca am apucat sa cant seek n destroy. multumiri katala, maky si tobar&vocal pe care am uitat/nu stiu cum ii cheama

multumiri si lui morrison, si tuturor celor care au facut evenimentul posibil. a fost frumos, pacat ca n-a mai durat un pic. la mai mare.

 

 

adaug ca a fost mai multa lume decat ma asteptam, si in public si pe scena :) s-a terminat cam subit, tocmai cand puneam de un creeping death :), da' asta e... per total, daca sar peste anumite momente, a fost mai bine decat ma asteptam

Edited by prowler
Link to comment
Share on other sites

Guest Azraelle

Aprob...:(.....

bravo Maky , Prowler , Symbolic......evolutii bune ale forumistilor nostrii on stage :)

 

:) Jam...heh...initiativa laudabila , organizarea in schimb.....NO COMMENT!!! :)

Edited by Azraelle
Link to comment
Share on other sites

Cu scuzele de riguare ca nu am ajuns mai devreme la concert ... va salut si eu. Nu am prins decat ultimele doua trupe si cu greu am reusit sa fac cateva poze. A fost lume multa si atmosfera bestiala. Instalatia de sunet a sunat bine, toba amplificata, bass-ul mi-a cam rupt ficatul, adica a sunat gras, pozitia boxelor pe peretele din fata scenei, la inaltime, cred ca a ajutat destul de mult pe instrumentisti, lumina bunicica. La sunet a fost cineva care se pricepe... . Aerul cam de nerespirat .. un spatiu mult prea mic ca sa intre atata lume, motiv pentru care multi se retrageau afara sau pe scari. Maky, Prowler si Symbolic si-au rupt si ei chitarile ... au tras neasteptat de bine pentru un jam ... pentru mine cel putin .. Cosu mi-a povestit dupa aceea ca si trupele dinainte au avut momente super mishto. In rest ... GRAAAAAAA ... recunosc nu prea am inteles cuvintele dar cred ca nu era nevoie. Bravo fratilor ... sa ne auzim in curand in riff-uri rapide si cuvinte de ne-nteles ...

Din cauza fumului (sau abur :) ) la care am participat si eu din plin ... pozele au iesit prost calitativ. Prima poza este dovada (ca si la concertul Zenith/HB) ca nu am mintit cand am spus ca o lumina puternica ma impiedica sa vad ce se intampla pe scena. Deci iata si pe Azraelle in prima poza atasata... :)

 

P.S. Am reatasat si cateva poze de la Cosu putintel mai clar. Rog eventual pe cei care se regasesc in poze sa se prezinte ... THX! Bafta multa!

post-241-1128769375_thumb.jpg

post-241-1128769420_thumb.jpg

post-241-1128769480_thumb.jpg

post-241-1128769498_thumb.jpg

post-241-1128769528_thumb.jpg

post-241-1128769554_thumb.jpg

post-241-1128769584_thumb.jpg

post-241-1128769612_thumb.jpg

post-241-1128769640_thumb.jpg

post-241-1128769666_thumb.jpg

post-241-1128770145_thumb.jpg

post-241-1128770169_thumb.jpg

post-241-1128770209_thumb.jpg

post-241-1128770246_thumb.jpg

post-241-1128770294_thumb.jpg

post-241-1128770326_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Unii au cantat chiar bine .. in special niste Purple Haze - Hendrix a sunat cam cel mai bine.. dar altii .. care nu prea aveau treaba..

Oricum initiativa este super ok, pentru ca da sansa oricui de a fii pe scena si de a incerca sa cante cum stie el mai bine, si asta pe scena cu sunet destul de bun si cu public.

 

Per total eu nu prea am fost multumit.... dar ce sa zic.. distractie rocareasca :):):)

 

Pe data viitoare ar fi bine ca totusi sa fie formatile gata facute .. si fiecare piesa repetata.. astfel incat sa sune bine toate. La un moment dat a cantat unu.. nu mai tin minte la ce "trupa" .. care nu avea absolut nici o coarda acordata ;) .. si canta ceva de genu pe distors acorduri majore .. si etc.. va dati seama cum a sunat B))

 

Oricum .. keep up the "good" work :(

Link to comment
Share on other sites

Hai sa va povestesc ce s-a intamplat.

Am ajuns cam pe la 8 si era o agitatie de nedescris. Planul nu era tocmai bine pus la punct si a mai durat cam o ora pana sa se inchida muzica de "ambianta" si sa inceapa miscarile de trupe (sau trupeti).

Primii care au cantat au fost niste pusti cu numele Inifity sau ceva asemanator (era ceva cu "I"). Au cantat o piesa Trooper (Tari ca muntii). Nu vreau sa comentez prea mult insa vocalul m-a distrat teribil. Tupeist insa cam "varza" la capitoulul voce. Combinatia asta mortala i-a facut pe multi din auditoriu sa zambeasca. Dupa inca 2 sau 3 melodii baietii s-au dat jos si a inceput un fel de licitatie. Se nominaliza o pereche formatie-melodie (Piese ce le tin minte : metallica - for whom the bell tolls , AC-DC- highway to hell , AC-DC - back in black) iar doritorii se prezinta pe scena.

La ac-dc s-a prezentat un vocal tare haios ce avea o gestica foarte buna. Vocea era placuta dar cam lipsita de forta. Mie mi-a placut tare mult atitudinea lui.

Dupa buluceala asta (Caci s-a iscat cu buluceala si mici certuri) s-au prezentatat pe scena doi chitaristi mai copti (pletosi , cu triocuri cu slayer parca ). Eram convins dupa incalizirea pe care au facut-o ca vor canta slayer. Stupoare. Apare pe scena un tip cu tricou cu megadeth si canta !!! purple haze. Interpretarea a fost exemplara. Toba la intaltime , vocea bine aleasa, chitara dementiala. Gantiti-va la Purple haze intr-o varianta putin mai dura. Aici memoria imi joaca feste dar dupa asta a venit symphony of destruction iarasi foarte bine cantata.

Dupa acesti domni s-a prezentat o formatie <anonima> ce au incercat sa cante Root bloody roots. Elementul de originalitate consta in vocea a 2a - o tipa(screaming vocals a la arch enemy). Intentia admirabila , punerea in practica destul de comica. Am vazut semnele de disperare facute de baietii de la mixer. Ras si veselie generala. Suna a ceva aproiat de drone mai mult decat de sepultura. Dupa asta a venit tata Symbolic si inca 3 baieti ce au abuzat de distors , de pedala dubla si de linii de bas si chitara suparate. Six feet under, Amon Amarth, o piesa death parca si un roots bloody roots cantat cu sterioizi. "Piesa de rezistenta" - hotel cismigiu cantat cu voce a la death metal (cu acompaniamentul suparat de rigoare). Haios . Finalul a fost Seek & destroy cantat de maky & prowler la chitare , katala la bas si baterist + vocal inca neidentificati. Frumos , in forta cu solouri - Per total bun.

 

Parti naspa. Sunt sigur ca unii oameni ce isi doreau sa cante si stiau! sa cante n-au apucat. Trebuia o organizare mai stricta pentru a evita scenele comice (Vezi debutul cu trooper , desincronizarea dintre trupeti de la for whom the bell tolls si caterinca de la roots ). Un filtru minim trebuia impus. NU zic sa cante numai cei priceputi (semi - pro , pro). Si cei incepaturi merita o sansa insa pentru a canta in fata a 1-200 de oameni iti trebuie un minim de tehinca.

Initiativa laudabila.

PS: in viking e fum, muzica foarte tare, aglomeratie si caldura. Recomandat celor care vor sa slabeasca si sa surzeasca in acelasi timp.

PS2: daca sunt incoerent pe alocuri , aia e nu mai reeditez.

Link to comment
Share on other sites

salutare,

 

io mam simtit bine ieri, mia placut in mare

la inceput a fost aglomeratie foarte mare, si asta nu prea mia placut, dar, ce sai faci...

eram afara la o gura de aer, si cand am intrat la loc deja vad ca se "licita" for whom the bell tolls, miam luat chitara si mam bagat asa cum era "stabilit", dar nam cantato cu cine vorbisem dinainte, si a iesit un kaka... nici nu miam bagat cablul in chitara bine si piesa deja incepuse... nu mai zis de acordat ca nam avut timp, dar nu ma auzeam nici pe mine, nici celelalte instrumente. doar toba imi batea in cap si vocea o auzeam... a iesit cam foarte naspa piesa asta, dar... asta e

dupaia am mai iesit la o gura de aer, si cand mam intors deja treaba incepea sa fie mai organizata. am auzit un symphony of destruction care a sunat bine (atat mai tin minte) si tipii aia au bagat bine...

(mam mai plimbat si pe afara in timpu asta deci nu stiu exact, poate uit ceva)

dupa sau urcat pe scena symbolic & co, si au sunat super bine, mia placut :)

norocu meu ca am apucat sa cant si io un seek and destroy la sfarsit, cu ragazu necesar acordajului si toate cele... cand am bagat chitara in tuner era ceva gen DACFGC ... am avut timp calumea sa o acordez si a fost si sunetu bun :) a iesit bine cantecu

astept si urmatoru jam session si sper sa iasa si mai bine :)

Link to comment
Share on other sites

poti apela si la http://filehost.ro/

e un serviciu similar numai ca e localizat in romania si prin urmare e mai rapid pentru noi. si sa nu mai vorbim de limitarile aberante :)

Link to comment
Share on other sites

loool acu m-am uitat la poze si am vazut ca am cantat cu doza gresita :) (de obicei o folosesc pe ailalta pt riffaraie)

 

blondu:

Pe data viitoare ar fi bine ca totusi sa fie formatile gata facute .. si fiecare piesa repetata..
cum propui sa se realizeze asta? nu-i lasi sa urce pe scena decat pe cei care zic ca au repetat? ah, si vezi ca aia cu tari ca muntii sau aia cu roots (primii) erau cica formatii, deci se presupune ca repetasera ....

 

 

cosu: cu vocalu de la ac-dc am mai avut ocazia sa cant, si a avut si momente mai bune :) e un adevarat fan B)

a 2a - o tipa(screaming vocals a la arch enemy)
exagerarea anului :)

 

 

pt mine the highlight cred ca a fost death-pull the plug, cantata de baetzyi cu hendrix si symphony.

 

hihi

Pana la urma a mai fost Balauru de la Trooper ?
pe forumuri scria ca poate vine si el, da n-a fost. fusese la primu. in schimb l-am vazut pe la inceput pe john de la trooper, dar cand copiii cu tari ca muntii strigau dupa el sa li se alature la tobe, s-a evaporat. nu il invinuiesc :(
Link to comment
Share on other sites

cosu: cu vocalu de la ac-dc am mai avut ocazia sa cant, si a avut si momente mai bune :) e un adevarat fan :(

exagerarea anului :)

Tare tipul cu AC/DC. Intr-adevar sa vedea pe fata lui ca traieste muzica aia :)

Si exagerarea anului a fost intentionata. Nu stiu daca ai vazut/auzit dar dupa primul sau al 2lea "refren" katala i-a taiat tipei microfonul B)

Link to comment
Share on other sites

Ma gandeam ca s-ar putea face niste repetitii inainte de concert.. chiar in club.. stiu si eu ..

Se mai practica si d'astea.

Cine vrea sa cante.. se baga pe o lista si se anunta 1 melodie.. se vede de dimineata cu oamenii .. si repeta.. Este cam singura sansa ca urmatoru Jam .. sa sune mai bine

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.