Vladimir Tepes Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Vreau sa cumpar un Vox AD30VT si sa'l amplific pe scena cu 2 boxe de 300 watti RMS behringer, credeti ca fac bine sau sa investesc mai mult la capitolul amplif ? Stilul meu este black melodic la efecte, procesoare si compresoare stau bine.
ilun Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 nu prea e scula de metale amp-ul asta...e ff bun pt rock si blues si d-astea, la metale nu prea se preteaza...daca bagi procesor in el o sa ai de butonat putin la eq
PlayerUnk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 pt metale cei de la vox iti ofera seria XL... e un pic mai scumpa dar cica se descurca cauta pe youtube filme sa vezi orientativ diferenta intre ad 30vt si ad 30vt-xl
Razvan S. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 (edited) am cantat pe el odata destul , incercand un compressor....tonul este ok, merge, dar totusi eu prefer pedalele , in schimbul sunetelor emulate, chiar daca are o lampa. Daca iti place, e ok Edited May 14, 2008 by Archangello
Guest dash Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 salut! eu am vox ad30vt, si se descurca excelent la blues si hard rock. efectele integrate sunt ok pt pretul acesta. in schimb nu are prea coi pt metal, dar dak ii pui o pedala inainte treaba e rezolvata. cum au spus si colegii mai sus, incearca seria XL.
ilun Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 cum ii pui pedala dak n-are effects loop ? pedala de drive la effects loop?!?!?!?!?!?!?!?!
Blackthorn Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Vox AD30 VT este un amp foarte bun pentru cat costa, singurul lucru pe care l-as schimba la el ar fi difuzorul care mi se pare ca suna putin cam deschis si cam murdar. Altfel stau lucrurile cu AD50 care are un difuzor mult mai bun.
dkmg Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 sorry,noob question...n-am avut de-a face cu pedale pana acuma. deci se pune inaintea ampului,cablulde la kitara la pedala si p urma un cablu pedala-amp,nu?
alexyz Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 sorry,noob question...n-am avut de-a face cu pedale pana acuma. deci se pune inaintea ampului,cablulde la kitara la pedala si p urma un cablu pedala-amp,nu? Da
dkmg Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 thx. In legatura cu topicu am un vox ad50vt e super(inafara de cateva efecte nu prea misto combinate),dar are mult prea putin gain,ca toata seria. De aceea am si intrebat in legatura cu pedala,impreuna cu un distors d calitate e un amp grozav,asta daca vrei metale,daca nu merge si fara daca te limitezi la hard rock. acuma depinde si de chitara cu care il folosesti,outputul dozelor.oricum,bafta,eu zic ca e o alegere buna.
Recommended Posts