www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

robi96

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

robi96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am facut un video , (sunt cateva greseli , sunt incepator ) . Apar niste distorsinui, pe pozitia pozitia a2a , dar e din cauza volumului si a camerei care era aproape de amp :| .Nu am descoperit doza de neck acum , am folosit-o si pana acum, dar in weekend am fost plecat, si cand m-am intors, nu mai functiona. Pe primele 2 pozitii, cele cu pricina, am descoperit ca nici canalul de clean nu functioneaza (deloc), iar pe OD , se aude cleanul fara ton . Celelalte 3 pozitii functioneaza bine .
  2. Nu , deci pe dozele cu "probleme" , atunci cand sunt pe overdrive, se aude clean , de auzit se aude , dar nu cu drive . Chitara nu a fost desfacuta niciodaata, nimic modificat la ea.
  3. Salut , Am o problema, cred , am un Squier Affinty strat , iar astazi am descoperit ca atunci cand sunt pe doza de neck sau pe neck si middle , amplificatorul nu mai canta pe canalul de overdrive . Cand comut pe middle simplu, middle si bridge sau bridge , fara a atinge amp-ul , canalul de overdrive , functioneaza. Nu imi dau seama daca e o problema de la amplificator sau de la chitara . Multumesc.
  4. sigur nu e fender cd60 ?
  5. Pe marginea discutiei despre straturi , as avea si eu o intrebare. Diferenta dintre Affinity si bullet , este doar lemnul sau mai sunt si altele? Am intrebat pe cineva care mi-a spus ca diferenta este mica si nu justifica pretul dublu a lui Affinity fata de Bullet. Desi intial am vut Les Paul special 2, iau in considerare si modelele mai sus mentionate. De chitara asta ce parere aveti ? http://forums.rgc.ro/topic/88972-squier-deluxe-hot-rails-stratocaster/
  6. Salut , As dori sa imi cumpar prima electrica, o copie de Les Paul . Nu dispun de un buget prea mare asa ca prima optiune a fost Epiphone Les Paul Special 2. Dar am gasit aceasta chitara http://www.thomann.de/ro/harley_benton_l400_gold_top_classic_series.htm care din punctul meu de vedere arata mai bine decat Special 2, (stiu ca nu este un aspect atat de important). Este o chitara atat de rea? Stiu ca nici Special 2 nu e o chitara prea buna, am citit cateva pareri proaste despre ea aici pe forum, dar am probat-o la magazin si mi s-a parut ca suna decent. Deocamdata nu fac diferenta prea mare intre sunet. Mentionez ca pentru inceput voi folosi in loc de amplificator, procesorul Korg ax3g conectat la boxe .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.