www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AryAngel

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    -

AryAngel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Poti sa imi spui exact care este distanta dintre nut si capatul gatului?
  2. Vad ca gatul are 22 taste.Poate fi pus si la o chitara ce initial a avut 21 de taste?Capatul gatului este ca primul sau al doilea gat din link-ul acesta -> http://www.electric-guitar-info.com/images/neck-comparison.jpg ?
  3. Am si eu o intrebare...De ceva timp caut o pereche de boxe si o amplificare mai ok cat de cat pentru a monitoriza electro-acustica mea dupa ce inregistrez.Am gasit acest anunt pe mercador http://mercador.ro/oferta/vand-schimb-amplificator-sunet-nec-boxe-sanyo-ID1m44l.html , difuzoarele mari sunt de 15cm.Stie cineva ceva mai multe despre boxe si amplificator?Adica ar fi ok pentru o monitorizare cat de cat decenta pentru electro acustica si foarte putin o electrica cu procesor cu simulari de amp+cab?
  4. Daca tot suntem la capitolul asta, am si eu o intrebare...Momentan detin un fender frontman 25r si un procesor cu simulare de cabinet.As vrea sa imi cumpar un sistem 5.1 Genius SW-HF 5.1 5050 V2 pentru a asculta muzica, dar ma intreb cum s-ar auzi daca as conecta si procesorul in acest sistem si sa scap de amplificator.Locuiesc la bloc si la amplificator ma deranjeaza ca mereu cand vreau sa cant trebuie sa tin volumul intre 1 si 2 si nu am chiar sunetul dorit la acest volum.Daca as intra cu procesorul in sistem as avea rezultate mai satisfacatoare decat cu amplificatorul?
  5. 300 lei fix.La cerere fac mai multe poze. Chiar nimeni nu vrea un combo respectabil la pret de nimic?
  6. Valabil inca.350 lei fix. Trimit oriunde in tara.
  7. Oameni neseriosi... Nu a mai vrut combo-ul dupa ce l-am trimis asa ca e valabil din nou. O poza informativa: Pretul urca la 350 lei. Rog seriozitate!
  8. Timp de o saptamana pretul e 330 lei fix!Am nevoie urgenta de bani.
  9. Pretul e negociabil! Accept schimburi cu o chitara acustica mai modesta.
  10. Pret: 370 RON Localitate: Targu Mures Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un amplificator pentru chitara electrica Fender Frontman 25r in stare excelenta.L-am achizitionat tot sh de la un amic la inceputul acestui an si intre timp am realizat ca ma atrag mai mult chitarele acustice. Produsul este in stare excelenta, nu are zgarieturi vizibile, mari.Semne normale de folosire. mai multe detalii si poze se gasesc aici -> http://www.fender.co...ntman-25r-120v/ Voi pune poze reale zilele urmatoare. Pretul este de 370 lei, negociabil putin. Pentru contact folositi mesageria privata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.