www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tsamitros1

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Petrosani

Recent Profile Visitors

4466 profile views

tsamitros1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Asa arata? Scuze, am crezut ca arata ambele modele de casti; mie asa imi apare..
  2. Citeste si continuarea Yep, stiu cam ce vreau de la casti, dar dintre miile ce sunt, habar n-am care sa aleg. Mai ales daca ma uit pe internet de ele si nu le probez personal!
  3. Asa naspa e cand nu ai internet.. Nu ma uit neaparat la brand; le-am vazut, mi-au placut cum aratau, v-am cerut parerea despre partea tehnica/pret, pentru ca la asta chiar nu ma pricep. Sincer, daca incep sa ma uit prin site-uri, la cate modele sunt, eu ma pierd intre ele.. Nu neaparat.. Obisnuiesc sa cant destul de des pe scena, chiar mi-ar face foarte bine o pereche de casti, dar imi trebuie ceva si pentru mp3, muzica. In cazul asta trebuie sa iau 2 perechi separate sau sunt si din alea "jumi-juma"? ) Nu stiu de ce nu imi plac cele de genul asta.. prefer cele mici, de se baga in ureche. Voi ce casti aveti?
  4. M-am uitat la pretul castilor Dr. Dre, este dublu fata de cel de la Marshall. Sunt poate ca putin mirat.. Ma gandesc sa-mi iau cele Minor White, dar ma intrebam daca formatul lor nu este mai mult pentru scena.
  5. Salutare! Ce parere aveti de castile Marshall? Comparativ cu renumele lor, pretul castilor mi se pare relativ mic! Cele MINOR ar fi mai mult pentru scena? http://www.marshallh....com/headphones L.E. : Pe Thomann se pare ca au chiar mai ieftin. http://www.thomann.de/at/marshall_hifi_kopfhoerer.html?kat_id=1293&herst_id=marshall
  6. Rog un operator sa stearga acest topic, am gasit raspuns la cererea mea. Multumesc!
  7. Stai putin, nu asa ati reactionat voi mai sus? Te rog nu ma baga in aceeasi oala.
  8. Multe persoane din corurile in care am cantat si din fanfare, acum sunt ba profesori de canto, pian, vioara, contrabas, ba sunt la conservator in Cluj si Timisoara. Asta ca un raspuns la un coleg binevoitor de mai sus. Multumesc frumos pentru ajutor, chiar voi incerca aplicatiile si ce mi-ai propus.
  9. My friend, trebuie sa iti spun ca esti total dezinformat. Daca se deschidea subiectul asta cu ceva timp in urma, te-as invita sa vezi, cu adevarat, despre ce e vorba. Oricum, ideea nu era despre ce se invata sa nu intr-un cor sau o fanfara dintr-o biserica "de pocaiti", ci spuneam ca bazele teoriei muzicale cat-de-cat le am. Daca tu consideri ca nu se invata absolut nimic acolo, iar eu nu am cunostiinte deloc despre teorie, atunci asta mai mult imi intareste cererea fata de forum.
  10. Multumesc frumos si apreciez. Sa sti ca a fost prostia mea ca am raspuns. "De-a lungul tineretii" am cantat treptat in 3 coruri, dar si in 2 fanfare, la bassflugelhorn (bine, pe langa trupe sau formatii ad-hoc). In 2 coruri si o fanfara cantam numai dupa partituri, invatam teoria muzicala etc. Deci cat de cat bazele teoriei muzicii le am, dupa cum am spus in topic, m-as descurca sa scriu eu cantecele, numai ca nu am timp! Abia prind vreo 20 minute sa intru pe internet, sa mai citesc vreo postare aici pe RGC ) Nu am calculator sau laptop personal aici unde sunt, am doar o tableta. Sti cumva daca exista o aplicatie speciala de scris partituri pentru Android? Pana acum, neavand posibilitatea inregistrarii cu mai multe instrumente sau facand ceva mai complex, am inregistrat vocea acompaniata de chitara (acustica). Alt motiv pentru care as vrea pe cineva sa imi transcrie, este faptul ca m-ar putea indruma din punct de vedere al teoriei muzicii, m-ar putea corecta unde gresesc. Cunostiintele ce le am despre teorie, nu imi permit chiar nivelul asta.. Chiar nu am crezut ca se ajunge la asta, cu siguranta ca formulam altfel sau nu deschideam topicul deloc..
  11. Foarte tare. Daca cer ajutorul colegilor de forum, incercand sa evit orice controversa, mentionand un detaliu important despre cantece, gata sunt indoctrinat si cine stie ce ciudatenie. Foarte tare!
  12. Neah, te las pe matale. Rog pe cel care a curatat din replici sa le stearga pe toate. E grava treaba cu cei care se autoconsidera "doctori in spiritualitate"; eu pe forum m-am inregistrat ca personaj caruia ii place chitara, nu ca sa ascult "atotstiinta" voastra. Repet: Am adresat o intrebare forumului, ma poate ajuta cineva in legatura cu asta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.