BAZi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Salut.Ești toboșar? Poate că ți-ar plăcea să cânți cu noi.Noi = o trupa alternative din București, momentan 4 membri - 1 voce și 3 chitare (din care 1 bass), cu vârsta între 20-25 ani, experiență medie. Pe scurt, am cântat 3 ani prin diverse locații, "am cărat pianul" pentru a căpăta ceva experiență, ne-am definitivat stilul și acum suntem în procesul de a ne completa un set de piese pe care ne vom baza activitatea. Recent, fostul nostru toboșar și-a gasit altă ocupație și avem nevoie de un nou coleg.Repetam 3h în weekend, uneori adaugând 2h joi seara (19:00 - 21:00) - zona Universitate.Ne dorim un toboșar care să se împace binișor cu click-ul (metronom) pentru că avem unele piese pe care le vom interpreta live cu backing track-uri. Ca și vârsta, undeva între 17-26 este ok. În perioada imediată intenționăm să ne finalizăm piesele și să ne pregătim prestația live - deci nu promitem maine concerte și bani, dar nici timp de pierdut nu avem.Alternative e un termen destul de vag, dar sper că din scurtul fragment de mai jos îți poți face o idee despre ceea ce cântăm noi - dacă ți se potrivește sau nu: https://soundcloud.com/bazi/demo-pt-rgc Dacă ești interesat, aștept un PM Mulțumesc pentru timpul acordat.Numai bine!
dW upside down Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Inca valabil? Un semn la 0766532408 se poate, va rog? Multumesc mult! Ovidiu.
Recommended Posts