www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BAZi

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

BAZi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut. Ești toboșar? Poate că ți-ar plăcea să cânți cu noi. Noi = o trupa alternative din București, momentan 4 membri - 1 voce și 3 chitare (din care 1 bass), cu vârsta între 20-25 ani, experiență medie. Pe scurt, am cântat 3 ani prin diverse locații, "am cărat pianul" pentru a căpăta ceva experiență, ne-am definitivat stilul și acum suntem în procesul de a ne completa un set de piese pe care ne vom baza activitatea. Recent, fostul nostru toboșar și-a gasit altă ocupație și avem nevoie de un nou coleg. Repetam 3h în weekend, uneori adaugând 2h joi seara (19:00 - 21:00) - zona Universitate. Ne dorim un toboșar care să se împace binișor cu click-ul (metronom) pentru că avem unele piese pe care le vom interpreta live cu backing track-uri. Ca și vârsta, undeva între 17-26 este ok. În perioada imediată intenționăm să ne finalizăm piesele și să ne pregătim prestația live - deci nu promitem maine concerte și bani, dar nici timp de pierdut nu avem. Alternative e un termen destul de vag, dar sper că din scurtul fragment de mai jos îți poți face o idee despre ceea ce cântăm noi - dacă ți se potrivește sau nu: https://soundcloud.com/bazi/demo-pt-rgc Dacă ești interesat, aștept un PM Mulțumesc pentru timpul acordat. Numai bine!
  2. Salut tuturor. Scriu in numele unei trupe din Bucureºti care are nevoie de basist. Cântãm împreunã de 1 an ºi ceva, însã vechiul basist e foarte ocupat acum ºi nu ne mai poate ajuta. Despre Trupã: Oraº: Bucureºti; Medie de vârstã membrii: 19 ani; Gen abordat de trupã: Rock Alternativ; Coveruri drept exemplu: RHCP - Scar tissue, Californication, 3 doors down - Kryptonite, Kings of Leon - Use Somebody, etc; Concerte la activ: El Comandante / El Primer, Iron City, Prometeus, Adeline Pub, Rock Your Highschool, Byron, Maiart, etc. (Momentan suntem intro pauzã, pentru cã ne pregãtim propriile melodii); Componențã: 2 chitare/voce/tobe; Frecvențã repetiții: 1 - 2 ori(uneori)/sãpt; Loc repetiții: salã închiriatã; Preț repetiții: momentan 6 lei/persoanã pentru 2 ore sau 12 lei/persoanã pentru 2 ore (în funcție de sala unde mergem); Candidatul ideal: Oraº: Bucureºti; Varstã: 17 ani - 20 ani; Experiențã: Capabil sã interpreteze OK coverurile de mai sus; Caracter: Cãutam o persoanã deschisã, serioasã, fãrã fițe ºi fãrã false impresii. Necesar tehnic: chitarã bass; amplificarea reprezintã un plus, dar nu este obligatorie; Metodã de contact: Butonul de mesaj privat vã aºteaptã, la fel ca noi
  3. salut. vinzi interfata separat? daca da, la ce pret?
  4. Intrebarea mea era legata de majoritatea melodiilor (in special pop-punk) in care intalnim palm mute pe anterefren, si nu era daca chitaristul face palm mute pe root note si cvinta suna....era daca face palm mute pe powerchord, sau doar pe o singura nota (fara cvinta care sa sune).
  5. Salut tuturor chitaristilor de aici! Asta e primul meu post pe forum.Sper sa ma integrez cu bine in comunitatea voastra. Acum, trecand la subiect, sunt un incepator intr-ale chitarii.Prin urmare am o intrebare: In majoritatea melodiilor, in sectiunile de palm mute, chitaristul face palm mute pe tot power chord-ul, sau doar pe root note?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.