Alexandru Gabroveanu Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Pret: 375RON Localitate: Bucuresti Contact: 0727243933 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Pedala Overdrive/Distors Ibanez TK999HT, are o lampa 12AX7, egalizator cu trei benzi, un buton de void (un noise gate variabil si cu bypass) si un buton de presence care-i dubleaza personalitatea. Suna foarte calduros si este deosebit de versatila datorita high gain-ului pe care o are. Se gasesc pe Youtube demo-uri, toate suna bine )) 100% Analog , Design-ul este gandit ca butoanele sa nu se deregleze in timpul cantatului. Vine cu adaptor original si doua cabluri cadou. Edited July 6, 2014 by Alexandru Gabroveanu
Hyper10n Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Switch-ul de presence era negru din cate stiu eu, a patit ceva, a fost schimbat? Am avut pedala si suna foaaaarte natural. Up!
Alexandru Gabroveanu Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 A fost schimbat imediat dupa ce am cumparat-o desi am luat-o noua de pe Thomann , nu facea contact bine si se auzea cand schimbam, este un intrerupator banal cu 2 pozitii, de cand a fost schimbat merge impecabil. interesant ca ai observat, eu am si uitat pt ca asta a fost in prima saptamana de cand o am si de atunci nu am mai avut de-a face cu asta =)) 1
Recommended Posts