www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wampler Ace Thirty


 Share

Recommended Posts

Salutare,

A probat cineva o astfel de pedala?

 

M-ar interesa sa am asa ceva pt. cateva cover-uri Queen.

 

Din cate am inteles si varianta asta ar fi destul de apreciata,http://www.youtube.com/watch?v=bNLUBebTL6M dar din ce am ascultat pe youtube ace thirty mi se pare cea mai apropiata de tonul ac 30 (Brian May)

Deci poate sa-mi spuna cineva care a probat aceste doua pedale, daca exista o diferenta calitativa intre ele? Din ce am ascultat pe youtube ace thirty ar fi peste ac cranked ,dar youtub-ul nu pare prea relevant.

Link to comment
Share on other sites

parerea mea este ca e destul de greu sa te apropii de tonul lui may avand in vedere cati factori au contrubuit la formarea lui: corzi subtiri, chitara lui cu dozele lui, treble booster-ul, deacy amp-ul, echoplex-ul, phaser/flanger, overdub-urile/armoniile samd. si mai ales la el, nu in ultimul rand, mana...nu are cum sa tina loc de toate o doza sau o pedala...esential este sa stii sa interpretezi melodia calumea, cu acelasi feeling, dand o nota personala atat interpretarii cat si tonului (care bineinteles trebuie sa fie din acelasi film cu tonul celorlalte instrumente si cu melodia in sine). mai degraba asa faci senzatie decat daca il copiezi.

 

bafta :)

Link to comment
Share on other sites

Desi sunt mare fan al pedalelor de drive facurte de Brian Wampler, cu Ace Thirty nu pot spune ca a nimerit-o cel mai bine. A nu se intelege ca e o pedala rea, dar sunt si altele ceva mai bune la aceiasi bani.

 

Sunt 2 pedale care fac legea, una pentru partea de low gain http://www.menatone.com/#!top-boost-in-a-can/c19n5 , alta pentru high gain http://www.bearfootfx.com/product/emerald-green-distortion-machine-original-high-gain-low-gain-od-versions/

 

Pentru ca am nevoie doar de partea de low gain am pe pedalboard acum doar 2 pedale de drive, una cu ton de Marshall si un Bearfoot Honey Beest care imi da un ton extrem de bun de tweed. De drive de Vox nu mai am nevoie pentru ca ... AC30 si ar fi redundant, asa ca daca vrei sa probezi un EGDM poti sa vii la mine sa il vezi pe cel pe care l-am pus la vanzare.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.