Laura Laurix Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Daca esti din Timisoara si cauti si tu oameni faini cu care sa poti canta la diferite evenimente,baruri,etc atunci nu ezita sa ma contactezi Am experienta in domeniu, am cantat in diferite restaurante,baruri, atat cover-uri cat si piesele mele originale si mi-e dor de sentimentul de a canta alaturi de un band live. Astept raspunsuri, sa putem vorbi mai mult despre asta:D
TheOnlyKtulu Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Si eu m-aș băga, în lipsă de altă activitate muzicală "chitaristică".
filip28 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Salut, eu cint jazz daca te pricepi la cintat si vrei sa faci o cariera din asta nu ezita sa ma contactezi.Adresa mea de email: lecramh2000@yahoo.com Rosetta_solo&armonie.mp3 How High The Moon.mp3
Szabo Valentin Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 salut sunt un chitarist din timisoara daca sunteti interesati as dori sa imi scrieti sau sa ma contactati pe numarul meu de telefon 0729217079
Recommended Posts