www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Serioasa, Formata Din Instrumentisti Experimentati, Cauta Voce!


Redmaze
 Share

Recommended Posts

Calitatile alesului/alesei: - voce versatila, aspect fizic placut, prezenta scenica, atitudine, abilitati sociale - abilitatea de a scrie muzica/versuri, cunoasterea unui instrument constituie avantaje - experienta nu e un imperativ, dar poate constitui un avantaj - cunoasterea limbii engleze - detinerea de notiuni elementare in ceea ce priveste sunetul, frecventele, productia muzicala pot constitui avantaje Desfasurarea preselectiilor: - pana la data de 15.07.2014 candidatii pot trimite un CV insotit de o fotografie, (the.xyz.band@gmail.com) o inregistrare audio (nu mai lunga de 2 minute) si, optional, un link catre un video elocvent - cei selectionati vor fi contactati intre 15 - 18.07. 2014 si li se vor da detalii legate de etapele urmatoare ale preselectiei.

Edited by Redmaze
Link to comment
Share on other sites

sunteti de groaza ... va trimit eu un clip cu mine cantand Salam. Sau Paula Seling. Sau Marcel Pavel. Sau Fuego. Sau Slayer. Sau Sepultura. Sau merge mai bine Michael Jackson? .... CE stiluri, pentru ce gen de formatie, etc.? toata lumea cere dar nu spune si ce. Si apoi se mira ca vin "toti nebunii" la preselectii.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Scuze pentru neintelegere :) Repertoriul este international (se fac si exceptii: Vama, Timpuri Noi, Vita de Vie) iar stilurile abordate sunt pop, pop rock, dance, rock (cover-uri in principiu) de la Bon jovi, Brian Adams, Spin Doctors...pana la actualitati cum ar fi Amy Whinehouse, Bruno Mars, Justin Timberlake

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.