Guest Steven Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Am un amplificator Vox Pathfinder 15R cu o singura intrare pentru chitara.Daca i-as pune un adaptor pentru doua jack-uri oare ar putea sa se strice ceva?
Susceptor Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nu prea cred.. daca ai canta cu 2 chitari pe un sg amp e ca si cum ai avea curent de la 2 doze in locul uneia..deci practic se dubleaza intensitatea curentului (canti de la un numar dublu de bobine) nu cred ca afecteaza cu ceva..intensitatea e prea mica ca sa se strice ceva daca am zis ceva gresit, rog sa fiu corectat..am senzatie ca am zis o chestie penibila rau..sau poate sunt doar paranoic..
Guest om__bun Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nu prea cred.. 11372[/snapback] ma tem ca ai dreptate... ..dar partea naspa e ca e foarte posibil (daca nu sigur) sa se suprapuna spectrele de frecventa si nu prea o sa se inteleaga mare lucru acolo...parerea mea...
Susceptor Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 sa inteleg ca am avut dreptate in ce am zis dar omu a intrebat daca pateste ceva scularaia..nu daca pateste ceva urechea lui
Guest Johnny I Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 io unu' nu ash incerca asa ceva... e ca si cum a folosi un fir mono la un capat si stereo la celalalt... s-ar strica intrarea in amp... astept corectari dak gresesc
Susceptor Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 de fapt..daca stau sa ma gandesc s-ar putea sa suprasolicite ampu.. ma rog..cred k daca nu da gain si volum la prea mult, nu ar solicita prea mult sau sa faca o smecherie..sa puna o rezistenta inainte de intrarea in amp...adica face 2 cabluri care se leaga pe un pcb si acolo sa aiba o rezistenta ca sa mai scada din intensitate si de pe pcb sa plece un singur cablu (acel pcb fiind bagat intr-o cutiuta) ar merge faza asta?!
Guest om__bun Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 de fapt..daca stau sa ma gandescs-ar putea sa suprasolicite ampu.. sa faca o smecherie..sa puna o rezistenta inainte de intrarea in amp... ar merge faza asta?! 11389[/snapback] man..o rezistenta nu scade intensitatea curentului,ci tensiunea... ...aici trebuie sa-si dea cu parerea cineva care chiar se pricepe..ca dupa cate vad..noi cam stricam ciorba...
Susceptor Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 ah da....ma rog...am cam uitat ce am invatat anu asta..hmm... o rezistenta in serie scade tensiunea; asa ca ar trebui pusa in paralel cu chitarile; astfel intenistatea in exces va fi luata de rezistenta
Guest fluffyone Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Aici toata lumea isi da cu parerea sau e si cineva care stie si raspunde coerent? Baga ma splitteru linistit ca nu strici ampu doar ca o sa sune ca dracu.. trust me.
Susceptor Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 eu doar am gandit putin logico-fizic...nush acum daca supra solicita..
overdrive Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oameni buni!Daca puneti 2 doze la paralel la intrarea unui amp nu se intimpla nimic cu ampliful!Numai ca o sa scada putin ca volum deoarece dozele se vor influenta putin ca nivel de iesire una pe alta.Daca sint doze active numai este asa mare problema cu nivelul de iesire.
Recommended Posts