Mihai2501 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: mihai2501@gmail.com Link producator: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/jackson/js32r_dinky/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Jacson Js32r Dinky , o chitara elecrica extraordinara, si pentru incepatori si pentru cei ce stiu sa cante, am decis sa o vand pentru ca as dori sa imi iau o chitara acustica yamaha fg700s care este si singurul model cu care accept schimb (sau o yamaha mai buna) chitara Jackson e ca noua si de la 13 milioane cred ca 9 e de bun simt , nu am schimbat pickupurile pentru ca erau destul de bune pentru mine care snt incepator si se potrivesc la majoritatea genurilor muzicale.vine impreuna cu husa si capadastru si suport de sustinere .
Captari Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Salut, arata genial, mai este de vandut? Cum sta treaba cu floyd rose? Pana acum ti-ai schimbat corzile? Ma intereaseaza chitara foarte mult, dar am avut un floyd rose odata si a fost greu sa schimb corzile fara sa.. scuze romana mea nu este atat de buna, when I changed the strings, it would be out of tune. Multmesc Alex
Mihai2501 Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Salut , mai e de vanzare , nu am schimbat corzile pentru ca nu ma pricep , e greu de schimbat cu floyd rose fara sculele necesare, partea buna e ca sta tunata foarte bine oricate dive bombs ai face
Mihai2501 Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Salut, arata genial, mai este de vandut? Cum sta treaba cu floyd rose? Pana acum ti-ai schimbat corzile? Ma intereaseaza chitara foarte mult, dar am avut un floyd rose odata si a fost greu sa schimb corzile fara sa.. scuze romana mea nu este atat de buna, when I changed the strings, it would be out of tune. Multmesc Alex Salut , mai e de vanzare , nu am schimbat corzile pentru ca nu ma pricep , e greu de schimbat cu floyd rose fara sculele necesare, partea buna e ca sta tunata foarte bine oricate dive bombs ai face .
Recommended Posts