SIC Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Suntem 4 muzicieni seriosi cu experienta ce cautam un tobar pentru un proiect metalcore/hardcore/djent in Cluj-Napoca. Contact prin PM sau 0740914563 Gen: Edited May 20, 2014 by SIC
Cătălin Sim Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 sper sa va gasiti tobar, daca issues is influenta majora, the band gonna be awesome. Good luck m8s 1
SIC Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Up, exista in Cluj-Napoca un TOBAR ce isi doreste sa cante intro trupa de genul asta!?Sa aibe scule, sa nu fie prea batran, sa fie de treaba, sa simta muzica, sa nu trebuiasca sa tragi de el ca sa repetam?Sa nu se zgarceasca sa puna si el bani pentru videoclip, sa vrea ca primul lui concert sa fie in Paris sau in Budapesta? In fiecare an in Cluj-Napoca apar mii de studenti noi, TREBUIE sa fie unul dintre ei un tobar bun si smecher ce sa vada postul asta! Cine e interesat ii oferim sa asculte un demo.
Vladimir Tepes Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Salutare, Exsita o trupa in schimb care are nevoie de un chitarist. Din pacate tobosarul nostru nu cred ca se mai poate implica si in alt proiect, totusi cred ca am o solutie pentru voi. Daca persoana despre care vorbesc este disponibila, revin cu un mesaj privat.
Recommended Posts