boondak Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 (edited) Am gasit asta pe bossgtcentral .Nu stiu daca ceilalti utilizatuori de gt8 de pe forum au gasit sau nu .Poate foloseste cuiva.O sa vedeti ca unele indicatii de acolo sunt destul de putin folositoare dar sunt si multe lucruri poarte utile.Mie mi/au folosit. GT8_collected_tips_V2mod3.doc Edited December 8, 2006 by boondak
boondak Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 poate ca ar fi fain ca toti gt8/istii sa impartaseasca din experienta mai mult sau mai putin vasta in ce priveste obiectul cu pricina
Victor Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 E am tot facut apel la lume dar ori sunt putini ori nu au nimic de impartasit...daca ai idee cum pot sa salvez un patch in PC let me know. I might share a Slash patch .
Doctor X Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pentru cei care au placa de sunet cu intrari digitale: folositi cu incredere pentru inregistrari iesirea digitala a GT8-ului. E auzibila diferenta si scapati de niste conversii analog-digital si invers. Cablu coaxial digital SPDIF de 3 m gasiti la Media Galaxy cu 40 RON. http://www.profigold.com/index?act=product...l+Interconnects Bafta!
Elethan Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pai eu sincer nu prea vad rostul. Sunt cateva tips care merita incercate, toate gasibile pe gtcentral.O sa dau si eu cateva sfaturi, dar nu am timp acum.De ce zic ca nu prea are rost? pentru ca un patch care suna bine pt chitara (si de ce nu gustul meu) ar putea sa sune shitty pt altcineva.
Recommended Posts