www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

esp b2005 peste cateva luni

amp, sper ca pana la sfarsitul anului hartke ha7000

cab, sper ca tot pana la sfarsitul anului hartke vx410a

pedale, dupa amp si cab (eventual caburi :)), macar ca sunt basist:

electroharmonix bigmuff

morley marktremnoti powerwah

si la asta inca nu m'am gandit pana acu, poate ceva de reverb

post-62-1108218084_thumb.jpg

post-62-1108218339_thumb.jpg

post-62-1108218373_thumb.jpg

post-62-1108218395_thumb.jpg

post-62-1108218486_thumb.jpg

Posted

serios? mie mi se pare ca arata ca o boxa cu 4 difuzoare, facuta destul de profesional, cu care eu de alftel as fi mai mult decat multumit... te rog argumenteaza de ce sunt "prastii"

si inca o chestie, din cate vad eu in poza nu este nici o prastie, ce dumnezeu nu mai vezi bine? :) :) :)

Posted

There are only two things I will warn you away from. First, don’t get a folded horn cabinet. The sound doesn’t properly form until about 10 feet in front of the cabinet, so you can’t hear yourself on stage. And second, be very careful with Hartke speakers. The cones are made from aluminum, and while some people like them, I have heard several reliability concerns about that brand.

http://www.guitarnoise.com/article.php?id=166

Posted

da, stiu problema, am citit f.f. multe reviewuri in domeniul asta. intr'adevar, produc f.f. multe inalte care pot fi suparatoare dar astea se pot corecta pana la urma din eq si eventual din contur cu multa grija si rabdare. in fond si la urma urmei, mie imi place basul cu inalte. pe de alta parte, este un cabimet destul de ieftin - nu cred ca mi'as putea permite ceva mai scump.

cat despre amp, am citit multe despre el si cam toata lumea zice ca e ok dar ca nu se ridica la nivelul unui ampeg. ei bine ... daca aveam eu bani de ampeg ma mai zgarceam la un hartke??? :)

plus de astam an asculatat un hartke combo 350W adica exact un canal din amp plus cabinetul asta vx410 (doar ca nu inclinat), deci exact exact acelasi sunet si vreau sa zic ca mie mi'a placut. (era cu un bas ibanez soundgear 5-string.

acum, ramane de vazut in momentul in care chiar o sa'mi cumpar cat de mult o sa imi placa...

cine stie, daca fac rost de mai multi bani .... :)