www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti. N-am mai fost de mult pe forum din motive complexe. Am intrat din nou dupa multi ani. Va propun o chestie in cazul in care nu s-a facut si anume o impartire a muzicienilor pe zone geografice. De la foarte mari la foarte mici. De pilda o structura arborescenta de genul (e un exemplu):

Oras: Bucuresti

Sector: 6

Cartierul: Drumul Taberei

Zona: Un punct de reper stiut de toata lumea din cartier ca de pilda un magazin, o piata, un parc, o terasa, un club, etc

Gruparea geografica permite din motive de economie de timp si spatiu (un aspect care se pare ca este extrem de important).

Este de preferat intalnirea in 2, 3, n muzicieni face to face pentru cunoasterea reciproca si de ce nu pentru a lega relatii bune. Oare cati muzicieni sunt in Drumul Taberei si zonele invecinate Ghencea si Militari adica echipa de vest :) ?

Ce ziceti de idee ?

• Like 1
Posted

Mie de aia imi place online-u :) ca nu tre sa interactionez cu nimeni :))

Dar fie, ca sa nu zici ca-s contra :)

Oras Bucuresti

Sector 1

Cartierul 1 Mai

Zona Bd. Expozitiei (Romexpo)

Mersi acum stiu ca atunci cand o sa trec pacolo stiu ca esti pacolo :). Poate chiar o intalnire muzicala. :)

Mersi acum stiu ca atunci cand o sa trec pacolo stiu ca esti pacolo :). Poate chiar o intalnire muzicala. :)

Stiu de ce nu vrei dar cel mai bine este sa cunosti omul direct. Asa cred ca se va dezvolta muzica cu adevarat. Trebuie o data si o data sa se dezvolte. Acum e momentul in care cei care nu o iubesc sa stea deoparte. Cei care o iubesc trebuie sa se stie unii cu altii indiferent de nivelul lor.

Posted

Stiu de ce nu vrei dar cel mai bine este sa cunosti omul direct. Asa cred ca se va dezvolta muzica cu adevarat. Trebuie o data si o data sa se dezvolte. Acum e momentul in care cei care nu o iubesc sa stea deoparte. Cei care o iubesc trebuie sa se stie unii cu altii indiferent de nivelul lor.

Mie de aia imi place online-u :) ca nu tre sa interactionez cu nimeni :))

Dar fie, ca sa nu zici ca-s contra :)

Oras Bucuresti

Sector 1

Cartierul 1 Mai

Zona Bd. Expozitiei (Romexpo)

In concluzie apartii de Liga Nordului (LN)