Marius1976 Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Salut baieti. N-am mai fost de mult pe forum din motive complexe. Am intrat din nou dupa multi ani. Va propun o chestie in cazul in care nu s-a facut si anume o impartire a muzicienilor pe zone geografice. De la foarte mari la foarte mici. De pilda o structura arborescenta de genul (e un exemplu): Oras: Bucuresti Sector: 6 Cartierul: Drumul Taberei Zona: Un punct de reper stiut de toata lumea din cartier ca de pilda un magazin, o piata, un parc, o terasa, un club, etc Gruparea geografica permite din motive de economie de timp si spatiu (un aspect care se pare ca este extrem de important). Este de preferat intalnirea in 2, 3, n muzicieni face to face pentru cunoasterea reciproca si de ce nu pentru a lega relatii bune. Oare cati muzicieni sunt in Drumul Taberei si zonele invecinate Ghencea si Militari adica echipa de vest ? Ce ziceti de idee ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Mie de aia imi place online-u ca nu tre sa interactionez cu nimeni ) Dar fie, ca sa nu zici ca-s contra Oras Bucuresti Sector 1 Cartierul 1 Mai Zona Bd. Expozitiei (Romexpo) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius1976 Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Mie de aia imi place online-u ca nu tre sa interactionez cu nimeni ) Dar fie, ca sa nu zici ca-s contra Oras Bucuresti Sector 1 Cartierul 1 Mai Zona Bd. Expozitiei (Romexpo) Mersi acum stiu ca atunci cand o sa trec pacolo stiu ca esti pacolo . Poate chiar o intalnire muzicala. Mersi acum stiu ca atunci cand o sa trec pacolo stiu ca esti pacolo . Poate chiar o intalnire muzicala. Stiu de ce nu vrei dar cel mai bine este sa cunosti omul direct. Asa cred ca se va dezvolta muzica cu adevarat. Trebuie o data si o data sa se dezvolte. Acum e momentul in care cei care nu o iubesc sa stea deoparte. Cei care o iubesc trebuie sa se stie unii cu altii indiferent de nivelul lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius1976 Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Parcul din Drumul taberei urmeaza (cine stie cand) sa fie reamenajat. Ar fi super un concert cu toate ligile nord sud est vest din bucuresti si din alte parti ale tarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius1976 Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Mersi acum stiu ca atunci cand o sa trec pacolo stiu ca esti pacolo . Poate chiar o intalnire muzicala. Stiu de ce nu vrei dar cel mai bine este sa cunosti omul direct. Asa cred ca se va dezvolta muzica cu adevarat. Trebuie o data si o data sa se dezvolte. Acum e momentul in care cei care nu o iubesc sa stea deoparte. Cei care o iubesc trebuie sa se stie unii cu altii indiferent de nivelul lor. Mie de aia imi place online-u ca nu tre sa interactionez cu nimeni ) Dar fie, ca sa nu zici ca-s contra Oras Bucuresti Sector 1 Cartierul 1 Mai Zona Bd. Expozitiei (Romexpo) In concluzie apartii de Liga Nordului (LN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=EZZwT5XJeR0 Edited April 23, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius1976 Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 staines-map.jpg http://www.youtube.com/watch?v=EZZwT5XJeR0 eh nu chiar asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts